Constanţa: Şi-au încuiat copilul în casă cu un rottweiler periculos!

Ultima actualizare:

Incidentul s-a produs azi după-amiază pe strada Tulcei. Executorul venise însoţit de poliţişti să evacueze apartamentul familiei Şerban, situat la parterul unui bloc, informează Adevărul de Seară Constanţa.

Familia contractase credite pe care nu le mai achitase. Au mai pierdut un apartament iar acum urmează să îl piardă pe al doilea în favoarea lui Dinu Calaigiu, cel care le-a preluat una dintre creanţe, în valoare de 53.000 de euro.

Au rămas în faţa uşii

Marioara şi Petruş Şerban nu erau acasă. Au răspuns la telefon şi au spus că nu pot veni să descuie apartamentul din cauză că au fost implicaţi într-un accident rutier.

Noul proprietar al casei şi executorul au intenţionat să spargă uşa şi să schimbe încuietorile însă s-au trezit în faţa unei situaţii imposibile: în casă se afla fiica familiei, în vârstă de 14 ani, păzită de un rottweiler care ar fi putut oricând să o atace pe fetiţă sau pe cei care spărgeau uşa locuinţei.

Chiar şi aşa s-a decis spargerea uşii. La faţa locului a venit reprezentantul unei asociaţii pentru protecţia animalelor şi au fost solicitaţi şi reprezentanţii Direcţiei pentru Protecţia Copilului. Cum aceştia din urmă nu s-au prezentat, după câteva ore, executarea a fost amânată.

image
image
image
image
image
image
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net