Copil de 12 ani, abuzat sexual de 200 de ori în 10 luni

Ultima actualizare:

Angela Sullivan (36 ani) riscă pedeapsa cu închisoarea pentru o perioadă nedeterminată de timp după ce şi-a recunoscut vina în cele zece capete de acuzare ce i-au fost prezentate, câte unul pentru fiecare lună de abuz al copilului.

"Idila" a început în primele luni ale anului trecut, când Sullivan la ademenit pe băiat invitându-l "la un pahar" diverse băuturi alcoolice, după care i-a arătat ce înseamnă un act sexual. În prima parte a relaţiei copilul "n-a trebuit să facă nimic", s-a spus ieri la tribunalul Teesside Crown, din Middlesbrough.

Relaţia a continuat, fiecare întâlnire fiind însemnată cu câte o steluţă într-un jurnal personal ţinut de Sullivan. Mai mult, pentru a marca "partida" cu numărul 100, femeia i-a dăruit "partenerului" său o pereche de adidaşi.

Cazul, deosebit de grav, a ieşit la iveală abia după zece luni când, în şcoala la care mergea copilul, au apărut zvonuri că Sullivan ar fi însărcinată. În prealabil, tânărul discutase cu amicii despre aventura sa cu femeia mult mai în vârstă.

Sullivan a fost arestată în octombrie anul trecut, cazul fiind prezentat ieri în instanţa britanică. Sentinţa definitivă se va da în luna viitoare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
sistemul antiaerian rus S-300 FOTO Rush Hour Daily
image
image
image
image
image
image
Arme iraniene confiscate de SUA FOTO Departamentul Apărării webp
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
Oppenheimer si actorul jpg
bani  foto   Shutterstock jpg
ana Blandiana 1990 jpg
index webp
1 minestrone jpg jpeg
caroline jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net