Copil dispărut în mare la Sulina

Ultima actualizare:

UPDATE 13.15

Adolescentul se numeşte Răzvan Danu. El este căutat şi la această oră de vasele Poliţiei de Frontieră. Din păcate, autorităţile din Sulina au emis avertizare de vreme rea.

Update 11.00

Băiatul din Republica Moldova dispărut ieri la Sulina nu a fost găsit nici la această oră.

Zeci de persoane îl caută, însă şansele ca acesta să fie găsit în viaţă sunt slabe.

„Adolescentul s-a dus împreună cu alţi colegi să facă o baie în zona canalului, unde s-a spart digul pentru evacuarea apelor în mare. Tot acolo au mai murit doi băieţi în urmă cu câţiva ani, un băiat din oraş şi un turist ceh", a declarat Florin Papadatu, un localnic. El a mai spus că de obicei, cadavrele sunt aduse de curenţii de apă dar abia după câteva zile.

Directorul Taberei Sulina, Aurelian Chiriac refuză să dea declaraţii cu privire la împrejurările în care s-a produs evenimentul şi la responsabilii cu supravegherea copiilor aflaţi în tabără.

Băiatul se afla în tabără la Sulina şi participa la reuniunea tinerilor din comunităţile româneşti din afara graniţelor ţării. În cursul după amiezei a fost dat dispărut după ce a fost văzut intrând în mare, sursele de la faţa locului avansând ideea înecului.

„Copilul este deja dat dispărut. Ne gândim că este posibil să se fi înecat. Voi participa şi eu la căutări şi sper să-l găsim. Poate doar s-a rătăcit pe undeva şi nu s-a înecat", a declarat primarul oraşului Sulina , Aurel Dimitriu.

Aproximativ 2000 de copii din afara graniţelor ţării se află în această perioadă în tabăra la Sulina.

Acţiunea este organizată de Departamentul pentru Românii de Pretutindeni, în colaborare cu Autoritatea Naţionala pentru Sport şi Tineret, Ministerul Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale.

image
image
image
image
image
image
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net