Copos trebuie să scoată o jumătate de milion de euro până marţi

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Elevii lui Marius Şumudică vor întâlni pe teren propriu pe Unirea Urziceni în prima partidă oficială pe 2011. Deşi victoria pare doar o formalitate pentru alb-vişinii, aceştia au o altă problemă: riscă să fie neprogramaţi din cauza datoriilor pe care le au către diverşi jucători şi către FC Braşov.

George Copos îi linişteşte însă pe fanii din Grant şi îl asigură pe boss-ul formaţiei de Sub Tâmpa că îşi va primi cei 250.000 de euro, ultima rată a datoriei pentru Roman şi Sburlea.

"Aţi auzit voi vreodată că Rapid nu şi-a plătit datoriile către terţi? Staţi liniştiţi că ne vom achita şi faţă de jucători, şi faţă de alte cluburi şi vom juca în prima etapă", ne-a declarat George Copos.

Termenul de plată al formaţiei alb-vişinii este până marţi. O parte din banii pe care clubul Rapid o datorează Braşovului va merge către Rui Duarte şi Ezequias, fotbalişti care mai au de primit câte 40.000 de euro de la Ioan Neculaie.

Din cauza restanţei de plată pe care echipa de sub Tâmpa o are către el, Rui Duarte şi-a permis să lipsească de la întreaga perioadă de pregătire a formaţiei antrenate de Marius Şumudică.

Acum, lusitanul a primit o decizie favorabilă din partea LPF. "Astăzi (n.r ieri), am primit o hârtie de la federaţie legat de unele datorii ale unor cluburi din Liga I. Grupările în cauză au timp să-şi plătească datoriile pentru că termenul este săptămâna viitoare. Cine nu achită sumele respective riscă neprogramarea în etapa a XIX-a", a declarat secretarul general al LPF, Valentin Alexandru.

«Aşteptăm banii din România»

Soţia lui Ricardo Fernandes, fotbalist care a avut un salariu anual de 200.000 de euro în Giuleşti şi nu şi-a primit banii în ultimele şase luni, încă aşteaptă ultimele salarii ale soţului său: "Ricardo şi-a găsit echipă. Joacă la Rio Ave. Suntem acasă, totul e bine, dar ne aşteptăm banii de la Rapid", ne-a spus Elizabeta Fernandes.

Datoriile Rapidului:

Ricardo Fernandes - 100.000Ionuţ Stancu - 60.000Dacian Varga - 33.000Ştefan Mardare - 30.000Cristi Săpunaru - 15.000FC Braşov - 250.000

Notă! Sumele sunt în Euro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
sofer pexels jpg
napoleon foto profimedia
cafea boabe premium edream jpg
Taxe impozite calculator FOTO Shutterstock
Cuplu de romani spania Captura Antena 3 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net