Covorul, pata de culoare care schimbă decorul

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Odată cu vara, simţi nevoia de o schimbare în casa ta? Nimic mai simplu. Cu puţină imaginaţie, poţi redecora sufrageria şi dormitorul, iar pentru asta nu-ţi trebuie o avere. Un tablou, un covor, o perdea, nişte pernuţe şi decoraţiuni, unele chiar făcute de tine, sunt tot ce-ţi trebuie.

Poţi schimba aspectul vechiului mobilier vopsind sau colorând doar fronturile sertarelor.

 Un cufăr vechi poate deveni măsuţă de living. Poţi lipi pe el materiale textile, bucăţi mici de piele sau îl poţi picta. În plus, el "ascunde" reviste şi obiecte care încarcă inutil camera.

simeon stalpnicul png

Realizează un colaj selectând componentele în funcţie de temă, culoare sau design: fotografii, nasturi, bucăţi de material, bijuterii, produse meşteşugăreşti, amintiri din vacanţă.

Dacă parchetul are mici zgârieturi sau pur şi simplu vrei să-i dai un nou look, confecţionează-ţi o ştampilă cu tuş rezistent şi creează un model decorativ pe marginea camerei sau în jurul zonei de dinning.

Dacă ai o plantă mare, redecorează ghiveciul sau achiziţionează unul simplu, din ceramică, pe care îl poţi picta. Sunt suficiente nişte dunguliţe orizontale colorate, dacă nu ai talent.

 Florile proaspete sunt iarăşi accesoriul perfect de zi cu zi. Acestea dau casei culoare, parfum şi stil.

Stilul marinăresc este de bază, vara, şi are nişte coordonate uşor de urmat: materiale fluide, uşoare, culori de culoarea nisipului, a mării sau a scoicilor. Rame foto cu suporturi inspirate din viaţa acvatică, perdele vaporoase, decoraţiuni în nuanţe de albastru şi verde sunt potrivite pentru această perioadă.

Foloseşte decoraţiuni din ce oferă natura. Nişte frunze mari, flori uscate, conuri de brad, scoici sau pietricele interesante constituie elemente ale unor aranjamente inedite. Bineînţeles, la pachet cu lumânărele decorative, care oferă o ambianţă deosebită la lăsarea serii.

simeon stalpnicul png

 Ia un coş decorativ de răchită, vopseşte-l în culori îndrăzneţe şi umple-l cu eşarfe şi mărgele. Şi el poate fi pata de culoare a camerei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tepari 01 jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net