În cazul crimelor înfiorătoare din oraşul sucevean Siret, anchetatorii sunt siguri de un singur lucru: execuţia mamei şi fiicei ei a fost comisă de profesionişti. Bănuiţi sunt asasini din Ucraina sau Republica Moldova, care au fost plătiţi cu cel puţin 5.000 €.


Varianta asasinării la comandă a soţiei şi fiicei lui Vasile Hriţcu (43 de ani), bărbatul din oraşul sucevean Siret care făcea schimb de valută şi vindea ţigări de contrabandă, este credibilă pentru surse din lumea interlopă.

Acestea susţin că modul de operare seamănă cu cel folosit de racheţii din Ucraina şi Republica Moldova.

„De regulă, racheţii ucrainieni şi basarabeni au o pregătire mi­­li­­tară în spate. Ei sunt foşti militari, luptători în Afganistan, foşti poliţişti sau poate chiar foşti angajaţi ai serviciilor secrete. Vă daţi seama că astfel de oameni lucrează pe sume mari", a declarat pentru "Click!" un cetăţean basarabean stabilit în România.

"Un fost coleg de armată s-a ocupat o vreme cu aşa ceva. Am auzit că pentru un asasinat pretindea cel puţin 5.000 de euro. Totul se face discret, iar cel care comandă crima poate fi el următoarea victimă, dacă vorbeşte. Cred că în cazul asasinatului din Siret suma a fost mai mare pentru că de regulă nu se ucid copii", a precizat sursa citată.

Camelia, 39 de ani, şi Raluca Hriţcu, 6 ani, au fost găsite miercuri seara împuşcate în cap în apartamentul lor.

Pe aceeaşi temă:
Mamă şi fiică executate pentru datoriile tatălui?

Suceava:

O femeie şi fiica ei, împuşcate în cap

Colegii fetiţei ucise, asistaţi de psiholog

Raluca Hriţcu a lăsat în urmă o mare de lacrimi nu doar printre rude, ci şi printre colegii de la grădiniţă.

Micuţii au fost consiliaţi ieri de un psiholog, chemat de educatoarea Doina Nanovschi.

"Copiii m-au întrebat de ce nu mai vine Raluca la grădiniţă. Mi-au pus tot felul de întrebări pentru că au văzut la televizor ce s-a întâmplat şi nu înţeleg. A venit psihologul la grădiniţă pentru copii, dar şi pentru părinţi pentru că şi ei trebuie consiliaţi ", a spus educatoarea.

Citeşte şi:
Asasinat
al mafiei italiene, surprins de camerele de supraveghere - VIDEO

Îşi
îngropau victimele de vii sau le aruncau în Dunăre

Beat
mort, a tras opt gloanţe în fosta soţie - VIDEO ŞOCANT

Şi-a

executat 13 membri ai familiei
Şocant! Execuţie pe stradă în stil mafiot la Napoli

Vasile Hriţcu, 43 de ani: "M-a sunat Camelia chiar înainte să fie ucisă. M-a întrebat care e cursul de schimb valutar, pentru că erau în casă doi ucraineni cu care nu se înţelegea. La un moment dat nu am mai auzit nimic, iar când am venit acasă am găsit măcelul"

Loading...
Citeste tot despre: