Criminalul poliţistului de frontieră este pus oficial sub acuzare

Ultima actualizare:

Principalul suspect în cazul poliţistului de frontieră bănăţean împuşcat mortal vineri noaptea a fost prins imediat de poliţia din Ungaria.

"Gheorghe Breazu se află în arestul Poliţiei Szeged, iar mâine va fi dus la Budapesta. Sperăm ca la sfârşitul săptămânii viitoare să fie extrădat", a declarat Săndel Palade, şeful Poliţiei Timiş.

ORA 12.45:

Prim procurorul Ion Braşoveanu şi Săndel Palade, şeful poliţiei judeţului Timiş au susţinut în urmă cu câteva minute o conferinţă de presă la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş.

Aceştia au oferit informaţii suplimentare privitoare la anchetă. În acest moment, pe numele principalului suspect a fost emis un mandat de arestare internaţională, acesta fiind reţinut de poliţiştii maghiari.

Gheorghe Breazu a fost prins în apropierea vămii Kiszombor, de către poliţiştii din judeţului Csongrad. El va fi extrădat în cel mult 30 de zile.

După opt ore am reuşit să avem cei cinci suspecţi. Patru au fost reţinuţi de noi, unul la Szeged. Am obţinut un mandat de arestare în lipsă pentru principalul suspect. Acesta este recidivist, a mai fost arestat pentru tâlhărie şi furt. Este cunoscut ca un tip violent”, a declarat Braşoveanu.

Citeşte întreg articolul pe Adevărul.ro

Mai citeşte şi:

image
image
image
image
image
image
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net