Crize de epilepsie şi leşinuri la predarea buletinelor de vot

Ultima actualizare:

Preşedinţii secţiilor de votare din judeţ au început să sosească la Galaţi după miezul nopţii. Pentru ei a fost amenajat un spaţiu de aşteptare în incinta Teatrului Dramatic "Fani Tardini", aflat peste drum de Palatul Prefecturii, care adăposteşte Biroul Electoral Judeţean. Obosiţi, oamenii au criticat ritmul de lucru extrem de lent al membrilor BEJ. O femeie venită din judeţ a leşinat, luni dimineaţă. "O femeie de 68 de ani a suferit o lipotimie pe fondul oboselii şi i s-a acordat asistenţă la faţa locului", a declarat, luni, directorul Serviciului Judeţean de Ambulanţă, dr. Mihai Polinschi.

O altă persoană, tot din judeţul Galaţi, care aştepta să predea sacii cu buletine de vot a făcut o criză de epilepsie. "Un bărbat de 50 de ani a suferit o criză convulsivă. Noi l-am transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă "Sf. Ap. Andrei", la Secţia de Neurologie, pentru îngrijiri de specialitate", a spus dr. Mihai Polinschi.

La BEJ se află zeci de autobuze şi autocare care i-au adus pe preşedinţii secţiilor de votare din judeţ şi care îngreunează semnificativ traficul pe una dintre cele mai mari circulate artere din Galaţi, strada Domnească. În zonă sunt parcate şi 16 microbuze şcolare, care au fost utilizate la transportul sacilor cu buletine de vot. Din judeţ există deja cofirmări ale faptului că elevii de la sate, care trebuia să fie transportaţi la şcoală cu aceste microbuze, au întârziat la cursuri, luni dimineaţă.

În judeţul Galaţi, pe listele electorale permanente au fost înscrişi 523.460 de alegători. Participarea la vot a fost de 52,83% la scrutinul prezidenţial (locul 28) şi, respectiv, de  50,19% la referendumul pentru un Parlament unicameral cu 300 de membri (locul 22).

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kovacs jpg
image
image
image
image
image
image
profit record banci jpg
Grasime abdominala_shutterstock 1015212598 jpg
alexandru moruzi (2) jpg
pounds 2391239 1280 jpg
bf17828c1172fb1a0ab3c6f43bf0015c jpg
cos de cumparaturi  jpeg
fugar jpg
Explozie de culoare în Grădina Botanică  FOTO: Complexul Muzeal de Științele Naturii Galați
image
actualitate.net
image
actualitate.net