Crouch şi Abbey pot să rupă patul la CM

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

În timp ce Maradona a dat dezlegarea la sex în cantonamentul Argentinei din Africa de Sud, brazilienii şi nord-coreenii vor trebui să se abţină până după Cupa Mondială.

Pele şi Maradona au lăsat duşmănia de-o parte şi au căzut de acord asupra unui lucru. „Sexul nu face rău, ci viaţa de noapte" a spus „Perla Neagră", după ce-a aflat că selecţionerului brazilian Carlos Dunga le-a interzis jucătorilor săi să facă sex în timpul CM.

Maradona s-a dovedit în schimb extrem de permisiv, cerând de la Messi şi compania să o facă doar în zilele în care nu au meci, să nu folosească stimulanţi, şampanie şi să se limiteze la o parteneră.

La fel a procedat şi selecţionerul Anglei, Fabio Capello, e drept, ameninţat voalat cu greva de jucători, după ce a propus ca prietenele şi nevestele acestora să nu meargă alături de ei în Africa de Sud.

Astfel, Rooney şi compania au voie să se „vadă" cu partenerele lor după fiecare meci, o decizie pe care Capello a comentat-o ca având rolul de a „lega vestiarul şi relaţiile de joc".

Argentinienii pot face sex în orice zi în afara celor în care au meci

simeon stalpnicul png

Cu alte cuvinte, ne putem aştepta la un nou val de scandaluri sexuale în sânul naţionalei Albionului. Cureaua se strânge în cazul mexicanilor, care au voie să facă sex în timpul Cupei Mondiale doar de două ori: odată în faza grupelor şi încă o dată din optimi în sus (dacă echipa se califică, desigur).

Cel mai rău au fost loviţi nord-coreenii. Nu doar că nu au voie sex, dar aceştia nu au voie nici să vorbească cu presa, să se plimbe pe stradă sau măcar să navigheze pe internet.

De masturbare nici nu poate fi vorba. În plus, conducerea federaţiei i-a anunţat pe jucători că vor fi urmăriţi şi în camere, astfel încât să nu se masturbeze şi să facă de râs partidul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
green 1710328 1280 jpg
2019 07 07 7 dimitrie bolintineanu 1819 1872 54597 jpg
cel mai mic robot lume guinness png
image png
Château d'Armainvilliers jpg
judecatoare pascu jpg
iluzie optica jpg
lufăr webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net