Cu aceste bucate îţi dai gata iubitul!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Se spune că dragostea trece prin stomac. E bună dulce, dar şi piperată. Cum mâine e „Ziua îndrăgostiţilor", ai o excelentă ocazie de a-i pregăti ceva special, deosebit, iubitului tău. Celebrul bucătar de la Euforia Tv, Cezar Munteanu, îţi propune patru reţete îmbietoare, cu rol afrodiziac. Însă ai grijă! Nu doar gustul este important, ci şi aspectul.

Citeşte şi:

Cum să cumperi laptele pentru gătit

10 secrete de stimulare a inteligenţei sexuale

Găteşte ca la Casa Regală!

Ruladă curcubeu

Ingrediente: Pentru ruladă: 400 g muşchiuleţ de porc, 200 g antricot de vită, 150 g piept de pui, 100 g bacon, 10 g salvie, sare, piper. Pentru piure: 500 g păstârnac, 150 g cartofi, 50 g ceapă uscată, 150 g smântână. Pentru sos brun: 2 kg oase de vită, 150 g morcovi, 150 g ceapă uscată, 200 g păstârnac, 500 ml vin roşu.

simeon stalpnicul png

Mod de preparare: oasele de vită se dau la cuptor pentru o oră, apoi se transferă într-o oală. Se adaugă legumele şi doi litri de apă. Se fierb timp de o oră până scade supa. Aruncaţi oasele şi pasaţi până obţineţi un sos cremos.

Antricotul se taie în fâşii şi se frig. Muşchiuleţul de porc se desface şi se bate, se umple cu fâşii de antricot, cu piept de pui, bacon şi salvie. Se leagă, se brezează şi se dă la cuptor pentru 20 de minute. Între timp, pentru piure, se fierb legumele, se adaugă smântâna, se pasează şi se condimentează.

Mouse de ciocolată cu lapte

Ingrediente: 125 ml frişcă lichidă, 160 g ciocolată cu lapte, 50 g alune de pădure, o foaie de gelatină, 100 g frişcă bătută.

simeon stalpnicul png

Mod de preparare: se bate frişca. Gelatina se pune le înmuiat şi se încălzeşte uşor, se adaugă ciocolata şi se amestecă până se topeşte. Când e răcit amestecul, se adaugă alunele şi frişca bătută. Se decorează cu fructe.

Creveţi acoperiţi cu spumă de avocado

Ingrediente: 100 g creveţi, 100 ml bere neagră, 50 g avocado, 30 g frişcă bătută neîndulcită, 10 g mărar, 10 ml suc de lămâie, sare, piper.

simeon stalpnicul png

Mod de preparare: avocado se mixează cu sucul de lămâie, cu mărar, sare şi piper. Se amestecă cu frişca bătută, se condimentează şi se lasă la rece. Se opăresc creveţii în apă condimentată, cu adaos de bere neagră. Se scot imediat într-un bol cu bere neagră foarte rece.

Astfel, creveţii se vor păstra crocanţi, dar suculenţi. Crema de avocado se pune peste creveţi, alături de o grisină cu susan.

Supă cremă de ciuperci

Ingrediente: 200 g ciuperci champignon, 200 ml supă de pui, 100 g smântână lichidă, 20 g unt, 20 g făină, 50 g ciocolată amară, 10 g ghimbir, 20 g miez de nucă

simeon stalpnicul png

Mod de preparare: ciocolata se topeşte în puţină apă caldă, se asezonează. În untul încins se desface făina, cu adaos de supă fierbinte. Se dă în clocot şi se adaugă smântâna.

Se fierbe încă două minute, apoi se dă deoparte şi se adaugă ghimbirul tăiat mare, 150 g ciuperci tăiate joulien şi nucile rumenite puţin. Se decorează cu o lingură de sos de ciocolată neagră şi cu ciuperci tăiate felii subţiri, prăjite în baie de ulei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
Medgidia jpeg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
geto daci jpg
FotoJet (22) jpg
ulei masline jpg
Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg
Ion Gavrila Ogoranu jpg
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
image
actualitate.net
image
actualitate.net