Culmea ironiei: Hitler se trage dintr-o familie de evrei

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

În urma unor teste ADN oamenii de ştiinţă au descoperit că temutul dictator Adolf Hitler are strămoşi în rândul evreilor dar şi al afro-americanilor, comunităţi pe care nazistul a dorit să le extermine.

Jurnalistul belgian Jean-Paul Mulders a căutat rudele lui Adolf Hitler şi a folosit mai multe probe pentru a descoperi ce tip de ADN ar fi putut avea liderul celui de-al Treilea Reich.

Mulders a obţinut o servietă ce a aparţinut unuia dintre cei descendenţi recunoscuţi ai lui Hitler şi care actualmente locuiesc în Long Island, New York.

Apoi jurnalistul l-a descoperit pe un fermier austriac, Norbert H. care este vărul cu fostul lider al Germaniei.

Folosind servieta dar şi o mostră de salivă luată de la austriac, jurnalistul belgian a trimis probele la teste ADN. Iar rezultatele au fost impresionante: o parte din ADN, haplogrupul E1b1b este foarte rar întâlnită în Germania şi în Europa de est.

simeon stalpnicul png

"În schimb îl regăsim frecvent în ADN-ul berberilor din Maroc, Libia, Tunisia precum şi în cazul evreilor Ashkenazi sau Sephardi", explică jurnalistul belgian.

"Iar conluzia acestor teste, este că Hitler se trage chiar din popoarele pe care le-a dispreţuit şi a vrut să le radă de pe faţa Pământului", conchide Mulders.

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net