Culmea minciunii! A născut şi n-a ştiut!

Ultima actualizare:

    "Mi-am dat seama că am născut abia după ce mi-au spus medicii de la Maternitatea Odobescu"
"Mi-am dat seama că am născut abia după ce mi-au spus medicii de la Maternitatea Odobescu"

La mai bine de doi ani şi jumătate de când o studentă din Timişoara şi-a lăsat pruncul abia născut să moară în WC a fost trimisă în judecată.

Iuliana Mihail ( 24 de ani), viitor medic, este acuzată de pruncucidere, după ce, în martie 2008, şi-a abandonat copilul nou-născut în toaleta căminului 1-2 al Universităţii de Medicină şi Farmacie din Timişoara.

Studenta a fost trimisă în judecată abia în acest an pentru pruncucidere, deoarece medicii legişti spun că micuţul abandonat în vasul de toaleta aflată la etajul IV al căminului a murit pentru că s-a înecat cu lichid amniotic.

Iuliana Mihail a depus mărturie, ieri, pentru prima dată în faţa judecătorului Tribunalului Timiş. Tânăra susţine că nu şi-a dat seama că a născut copilul în toaletă.

Ea povesteşte că luase analgezice pentru a calma durerea de rinichi şi nu-şi aminteşte nimic din momentul naşterii.

„Ştiam că sunt însărcinată, însă credeam că sunt în luna a patra. Mi-am dat seama că am născut, abia după ce mi-au spus medicii de la Maternitatea Odobescu, unde am fost transportată ulterior", a declarat Iuliana Mihail în faţa judecătorului.

Acuzata susţine că nu s-a dus la medici şi a ţinut sarcina secretă. Nu i-a spus nici iubitului ei, nici părinţilor, iar fetele cu care locuia în cămin nu au realizat că ea e însărcinată.

„Nu ştiam că sarcina e aşa de avansată. Nu am spus iubitului şi părinţilor, pentru că aveam probleme şi cu şcoala: repetam anul doi de studii", a mai spus ea.

image
image
image
image
image
image
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
image
actualitate.net
image
actualitate.net