Cum cureţi mobilierul din material textil

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Iată câteva lucruri esenţiale despre curăţarea materialelor textile ce acoperă mobilierul care te vor ajuta să le întreţii mai bine.

Până nu demult, lumea fugea de tapiţeria textila deoarece se întreţinea greu. Acum, canapelele şi fotoliile tapiţate cu material textil sunt uşor de întreţinut datorită produselor de curăţat de pe piaţă.

Găsesţi în magazine foarte multe produse de curăţat tapiţeria din materiale textile: Vanish Carpet, Bio Carpet, BioHAUS. Aceste produse scot petele de cafea, vin, ceai, cerneală şi îndepărtează fără a decolora murdăria de pe toată suprafaţa canapelei.

În cazul petelor mai dificile, este recomandat să foloseşti soluţia nediluată direct pe pată, iar pentru curăţarea canapelei în întregime, folosiţi soluţia diluată cu apă, conform recomandărilor făcute de producător.

Pentru a elimina mirosurile neplăcute, freacă uşor canapeaua cu o perdea înmuiată în oţet şi apoi aeriseşte încăperea.

 Diversitatea texturilor face ca tapiţeria textilă să fie foarte confortabilă la şezut şi, în acelaşi timp, uşor de asortat la draperii sau tapet.

Unele canapele au huse detaşabile şi sunt uşor de curăţat în maşina de spălat. Astfel, nu mai are importanţă foarte mare ce culoare are tapiţeria sau din ce material este făcută. Rămâne doar ca imaginaţia ta să contribuie la alegerea tapiţeriilor.

simeon stalpnicul png
image
image
image
image
image
image
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
image
actualitate.net
image
actualitate.net