Cum poţi combate cu succes ejacularea precoce?

Ultima actualizare:

În general, o problemă psihologică

Conform sexoloagei Irene Liñares, înainte de a afirma că există o problemă de ejaculare precoce, trebuie să fim siguri că este vorba chiar de asta. În general, se diagnostichează ca ejaculare precoce atunci când, de fiecare dată, bărbatul nu reuşeşte să reziste mai mult de două minute într-un act sexual, înainte de a ejacula sau, altfel spus, atunci când acesta nu reuşeşte să-şi controleze momentul ejaculării. În acest caz, trebuie consultat un medic.

Află câteva din trucurile care pot «elimina» ejacularea precoce din meniul vostru sexual şi informează-ţi iubitul despre aceste metode.

1. Atenţie la respiraţie!

Deşi sună ciudat, una din principalele cauze ale ejaculării precoce este psihologică. Stresul, emoţiile, teama, gândul la ejaculare ca fiind singurul obiectiv sexual... pot să joace feste adesea.

De aceea, unul din trucurile la îndemâna oricui pentru combaterea ejaculării precoce este ca bărbatul să înveţe să se relaxeze şi mai ales să-şi controleze ritmul respiraţiei. De ce nu încercaţi să gemeţi amândoi cu pauze pentru a marca ritmul?

2. «Eliberarea» minţii

Subconştientul este adesea un trădător. Sexul este pentru a te bucura de el şi nu pentru a te gândi dacă ejaculează sau nu, iar el, la rândul lui, să fie stresat că va termina iar înainte de vreme. De aceea, este o bună tehnică nu doar să puneţi muzică ambientală, care să vă relaxeze, ci şi să vă gândiţi la alte lucruri în timpul sexului.

Citeşte aici întreg articolul

image
image
image
image
image
image
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
Infographic 02 png
image
actualitate.net
image
actualitate.net