Cum să afli mai multe despre ce-i place partenerului în pat

Ultima actualizare:

Ai prefera să faci bani jucând într-un blockbuster sau să câştigi un premiu Oscar?

Dacă alege prima variantă înseamnă că preferă siguranţa şi urăşte surprizele. În general este un tip care vrea să deţină controlul şi nu-i place să rişte. Dacă alege a doua variantă, înseamnă că este un individ care mai degrabă îşi urmează pasiunile indiferent de pericole.

Ai prefera să mănânci numeroase aperitive gustoase sau să devorezi un fel principal de mâncare?

Dacă alege aperitivele, înseamnă că bărbatul tău tânjeşte după varietate în pat. În schimb, a doua opţiune îl descrie ca fiind un tip care preferă o relaţie stabilă în locul unor aventuri.

Ai prefera să faci o excursie de trei săptămâni prin Europa sau să petreci aceeaşi perioadă într-o singură staţiune?

Dacă răspunde că ar vrea să viziteze mai multe ţări la rând, înseamnă că îi plac provocările, schimbările şi emoţiile care derivă din ele. De fapt, de multe ori se întreabă cum ar fi să devină altcineva peste noapte. Dacă alege staţiunea, atunci este un bărbat comod, căruia îi place să fie răsfăţat şi tratat regeşte, fără să facă nimic.

Ai prefera să fi tipul care cumpărăr tuturor de băut sau barmanul care serveşte?

Dacă a ales prima variantă, acest lucru arată că vrea ca lumea să-l placă şi ar face orice pentru a-i impresiona pe cei din jur. Dacă, în schimb, a mers pe celălat răspuns, atunci este un tip căruia nu-i plac luminile reflectoarelor şi crede că îi poate ajuta pe cei din jur şi fără să facă zarvă.

Află mai multe despre viaţă intimă din rubrica SEXUALITATE!

Pune-l să numească trei lucruri pe care le-ar lua din apartamentul său, dar s-ar întâmpla să fie nevoit să-l evacueze de urgenţă şi oferă-i două liste: mingea de fotbal, fotografii, cartea preferată, chitara, animalul, sau, dimpotrivă, computerul, portofelul, cheile, telefonul mobil, hainele.

Dacă alege mai multe lucruri din prina listă, înseamnă că ai lângă tine un tip sentimental, dacă preferă însă obiectele din a doua listă înseamnă că este un tip practic.

Pe aceeaşi temă:

Patru locuri în care un bărbat vrea să fie atins

Secretul din spatele unui orgasm masculin puternic

Ce sms-uri să-i trimiţi partenerului pentru a-l excita

Fetelor, iată cum vor bărbaţii să arate un preludiu!

Jocuri erotice pentru o viaţă sexuală sănătoasă

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net