Cum să-ţi cumperi electrocasnice cu bani puţini

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Ţi s-a stricat frigiderul? Nu mai funcţionează televizorul sau maşina de spălat? Nu te îngrijora! Nu este nevoie să cheltuieşti foarte mult pentru a le înlocui! Iată cum poţi achiziţiona aparatură electrocasnică la preţuri foarte mici, de la firme consacrate şi care prezintă şi garanţie.

Dacă ţi s-a defectat televizorul şi nici nu mai poate fi reparat, nu este cazul să faci un împrumut pentru unul nou. Perioada de criză prin care trecem cu toţii nu este un moment potrivit pentru astfel de achiziţii costisitoare. Află că mai există câteva modalităţi prin care poţi cumpăra cu bani puţini produsul electrocasnic dorit: fie alegi electrocasnice returnate, fie alegi de la second hand.

Ce sunt  electrocasnicele returnate

Cea mai profitabilă categorie de unde poţi alege cuprinde produse returnate după o anumită perioadă de timp de foştii proprietari.

Motivele acestora sunt diverse:

Produsul a fost primit cadou şi nu le-a fost necesar;

Clientul nu s-a documentat înainte de a face achiziţia, astfel încât a ales un produs care nu corespunde nevoilor sale;

 Articolul respectiv a avut defecte de fabricaţie;

Articolul nu a corespuns prezentării din magazin, etc.

Producătorul sau distribuitorul se ocupă de produsul returnat reparând, mai întâi, defecţiunea, dacă este cazul. De cele mai multe ori însă nu este necesară o reparaţie.

În unele cazuri, este posibil ca ambalajul să fie puţin deteriorat din cauza neatenţiei fostului proprietar. Tot în această categorie intră şi produsele care au stat multă vreme expuse în rafturile magazinului şi au fost folosite de probă.

Un mare avantaj pe care îl prezintă acest tip de produse este faptul că poţi alege electrocasnice fabricate de firme consacrate. Mai mult decât atât, aceste electrocasnice costă mult mai puţin decât un produs nou dar fabricat de o firmă necunoscută.

Astfel, cumperi cu bani puţini articole performante şi rezistente. În general, acestea au o garanţie de un an.

Electrocasnicele second-hand

În această categorie intră produse folosite şi vândute după o anumită perioadă de timp. De cele mai multe ori, proprietarul vinde produsul pentru că nu îi mai este necesar.

Dar, pentru a încheia o afacere bună, trebuie să ai în vedere două aspecte: locul din care cumperi şi produsul pe care îl cumperi.Locul din care cumperi este cel mai important. Iată ce opţiuni ai:

Anunţuri particulare din ziare sau de pe Internet; va trebui să verifici dacă persoana este de încredere; anunţurile de acest gen se adresează, în general, studenţilor şi tinerilor;

Magazine care se ocupă cu vânzarea produselor electrocasnice second hand; acestea achiziţionează, repară sau recondiţionează aparatul, iar apoi îl vând la un preţ relativ redus, cu o scurtă perioadă de garanţie;

Rude şi prieteni care le vând sau le donează;

Un dezavantaj al acestor electrocasnice este faptul că nu beneficiază întotdeauna de garanţie. Atunci când cumperi dintr-un magazin, de obicei garanţia este de un an. Acesta este motivul pentru care trebuie să verifici foarte atent produsul înainte de a da banii pe el.

Uite unde găseşti produsele

 www.diabloscomputer.ro Calculatoare Second Hand, Monitoare Second, Hand, Laptop second hand

 www.vekvivo.ro

Frigidere, răcitoare, combine frigorifice, lăzi frigorifice cu capac, lăzi frigorifice cu geamuri culisabile, dulapuri frigorifice, vitrine frigorifice verticale, vitrine frigorifice orizontale, maşini de spălat rufe automate, maşini de spălat vase automate, aragaze.

 www.monitoarebune.ro Aici găsiţi aparatură returnată

Răspunsuri pentru cititori

Ai întâmpinat o problemă cu autorităţile? Nu poţi obţine un răspuns de la o instituţie? Click! te ajută să-ţi rezolvi problemele. Sună-ne la 021/242.42.01 şi sesizează-ne problema ta. În cel mai scurt timp vei găsi răspunsul în ziar.

simeon stalpnicul png

Păstrarea datelor în Biroul de Credit

Niculina Petrovici, Galaţi: Am avut o întârziere de 62 de zile la plata ratei. În cazul în care am fost raportat la Biroul de Credit, după cât timp nu o să mai figurez la ei?

Răspuns: Intervalul de timp pentru care informaţiile aferente unui credit sunt afişate în Raportul de Credit e de patru ani sau şapte ani, de la data ultimei actualizări transmise, în funcţie de durata întârzierilor.Actele necesare pentru înscrierea unui imobil  

Alina Tamaş, Bucureşti: Ce acte îmi trebuie pentru a putea înscrie un imobil?

Răspuns: Pentru înscrierea unui imobil aveţi nevoie de următoarele acte: actul de dobândire a bunului, copie şi original; proces-verbal de predare-primire (unde e cazul); actul de identitate al proprietarului, copie şi original; timbru fiscal.

Andreea Podărău, Bucureşti: La începutul lunii trecute, am pierdut cartea de muncă. Ce trebuie să fac?

Răspuns: Declaraţi pierderea cărţii de muncă în Monitorul Oficial. Cereţi apoi un duplicat de la locul de muncă, dacă există aşa ceva, sau adresaţi-vă Inspectoratului Teritorial de Muncă Bucureşti din str. Radu Vodă 26 - 26A, sector 4, tel. 021.331.76.14.

image
image
image
image
image
image
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net