Cum slăbeşti 3 kg? Trăieşte cu salariul minim pe economie!

Ultima actualizare:

Robert Kovacs, student în anul IV la Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, a pornit acest experiment împreună cu alţi colegi din campus, în luna noiembrie a anului trecut.

Ei şi-au calculat un buget de 15 lei pe zi, cam cât le rămânea după ce jumătate din venit l-au pus deoparte pentru cheltuielile de bloc sau de cămin, fără să ţină cont de chirie, că n-ar mai fi rămas nimic.

Primele schimbări s-au văzut în regimul alimentar. „Dormeam ziua când ne era foame. Noi am mâncat să ne umflăm, nu să ne hrănim. Să scăpăm de senzaţia de foame", a povestit Robert.

Cele două mese copioase au fost înlocuite cu una mult mai sărăcăcioasă. „Mâncarea de bază a constat în cartofi, orez şi multe macaroane. Am făcut macaroane multe. Dar cu mâncatul puţin te obişnuieşti după o săptămână", a mai spus Robert.

Din cauza lipsei banilor, cei doi studenţi au realizat că e dificil să te deplasezi, deoarece transportul în comun e scump, 3,5 lei două călătorii cu autobuzul, iar la o maşină nici nu poţi visa cu un asemenea venit.

„Trebuie să rămâi în cartierul în care trăieşti. Acolo să-ţi găseşti şi de lucru şi tot, să nu dai banii pe transport. Practic, trebuie să te izolezi de prieteni şi chiar de familie, deoarece nu-ţi permiţi să te plimbi", au explicat cei doi studenţi.

Când totuşi s-au încumetat să iasă în oraş, cei doi nu şi-au permis decât o bere, la 5 lei. „Am stat cu o bere în mână o oră şi jumate. Cu poftele e cel mai greu, trebuie să renunţi la multe, chiar şi la un covrig amărât", a explicat Andrei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
drapel steag romania revolutie fara stema foto sutterstock
Au furat 13 tone de masline in Spania jpg
trusa prim ajutor jpg
focveg jpg
al treilea razboi mondial profetii jpeg
Pestera Lacului Verde jpeg
ardei jpeg
magazin lidl jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net