Cum trebuie să arate antrenorul ideal pentru Gigi Becali

Ultima actualizare:

    Gigi Becali
Gigi Becali

O minune nu ţine nici două etape, la Steaua. Victor Piţurcă, omul care a părut, la un moment dat, soluţia perfectă pentru redresarea corabiei în Ghencea, a plecat şi el, tot după o ceartă cu Gigi Becali. Deşi cei doi erau foarte buni prieteni înainte ca fostul selecţioner să accepte revenirea pe banca roş-albaştrilor, temperamentele lor vulcanice nu s-au potrivit şi într-o relaţie contractuală.

Piţurcă a plecat pentru că patronul nu i-a satisfăcut toate cerinţele, printre care şi o garanţie de 25 de milioane de euro pentru linişte la echipă. Este drept, nu e de vină doar Becali, întrucât cerinţele tehnicianului de 54 de ani au fost exagerate, pe alocuri, dar şeful din Ghencea a mai dat-o încă o dată în bară. De-acum, este clar, profilul antrenorului ideal pentru Gigi Becali s-a conturat şi mai mult. După şapte ani în care a avut hăţurile la Steaua şi a schimbat o sumedenie de tehnicieni, patronul roş-albaştrilor a dovedit că nu se înţelege nici cu prietenii (Hagi şi Piţurcă), nici cu fostele glorii (Lăcătuş) şi nici cu străinii (Zenga).

Iată ce trebuie să suporte antrenorul ideal al Stelei:

-apariţiile lui Becali în vestiar, înainte de meci, la pauză, şi după partidă („cazul Bergodi”, după care italianul a plecat)-imixtiunile în alcătuirea echipei (cu Pedreazzini, cu Dorinel Munteanu)-să scoată de pe teren un jucător, în timpul partidei (s-a certat cu Hagi din cauza lui Boştină, pe care „Regele” n-a vrut să-l înlocuiască la un meci cu Ceahlăul)-să-i acepte declaraţiile la nervi (toţi tehnicienii s-au plâns că Becali îi desfiinţează după eşecuri)

Ce declaraţii „spectaculoase” a făcut Becali în relaţia cu antrenorii:

El a vrut astfel să mă distrugă pe mine, să distrugă imaginea mea. Cea mai mare durere a mea a fost că a spus că el a avut grijă de mine şi că eu mă folosesc de oameni. Toată viaţa lui nu va avea un prieten cum i-am fost eu. Bate câmpii! Aş fi tâmpit să cred că oamenii mă vor iubi mai mult pe mine decât pe el, dar nu poţi să-mi iei demnitatea. A vrut să mă execute, am văzut un talent de escroc internaţional, de mare parşiv, că jignesc gloriile Stelei, l-a învăţat cineva să spună asta. Hagi are caracter zero, caracter murdar. Am eu nevoie să fiu curtean la rege? Aveam nevoie să joc teatru în faţa lui?“ – în 2007, la adresa lui Hagi

Olăroiu este peste Lăcătuş, faptele şi rezultatele vorbesc de la sine!" – la adresa lui Lăcătuş

"M-am plimbat cu Lăcătuş pe gazon înainte de meciul cu Lyon şi l-am rugat să joace cum vrea el, numai să închidă jocul dacă vom conduce măcar cu un gol. El mi-a răspuns că aşa va face, că-l va scoate pe Arthuro şi va introduce un închizător. La pauză am avut 3-2, dar el tot nu a facut mutarea promisa şi de aici a pornit supărarea mea" – tot la adresa lui Lăcătuş

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
bani  foto   Shutterstock jpg
Masina de spalat rufe jpg
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net