Dan Petrescu a fost căutat de mai multe cluburi

Ultima actualizare:

''Merita să fie o despărţire normală după care oamenii se pupă, se îmbrăţişează şi îşi urează succes în continuare. Nu am ce să reproşez nimenui în cei 3 ani petrecuţi aici. Au fost momente peste care eu şi conducerea am reuşit să trecem împreună. Nu au ieşit multe lucruri din vestiarul nostru. Am creat la Urziceni un grup fantastic. Echipa se va bate la câştigarea campionatului'', a spus Dan Petrescu

''A venit însă şi acest moment, în care să mă despart de această echipă. În viaţă trebuie să iei decizii, în antrenorat la fel. Am luat multe decizii în ultimii 7 ani, unele au fost bune, altele mai puţin bune. Nu regret nimic din ceea ce am făcut. Am obţinut la Urziceni multe performanţe, care ar fi fost poate greu de realizat în altă parte. Dacă regret ceva este că nu am câştigat Cupa României. Într-o zi poate mă voi întoarce la Urziceni, dar numai dacă voi fi dorit. Atâta timp cât vor rămâne jucătorii la echipă, Urziceniul se va bate la titlu. Sper ca la vară să primesc şi eu o medalie, dacă echipa va lua campionatul''.

Dan Petrescu a precizat că nu este interesat de niciun alt club din România şi că vrea să antreneze doar în străinătate: ''Nu mă interesează în acest moment niciun club din România. Nu aş fi plecat de la Urziceni pentru o echipă din România. Voi fi mereu fani Unirea oriunde voi antrena''.

''Jucătorii sunt cei mai importanţi la o echipă. Vreau să le mulţumesc jucătorilor, nu am vorbit cu ei încă, dar o să dau telefon, o să-i sun pe fiecare în parte şi am să le mulţumesc pentru felul în care am colaborat. Unii poate că se bucură că plec, alţii poate că sunt trişti, dar sunt convins că ei pot face performanţă'', a spus Petrescu.

Tehnicianul nu a vrut să discute despre motivele care l-au determinat să părăsească Urziceniul: ''Este un motiv personal pe care nu vreau să-l discut. Nu m-am certat cu nimeni de la acest club, pur şi simplu a fost o decizie personală''.

''În momentul în care s-a aflat că am încheiat contractul cu Urziceni, mi-a sunat telefonul. Sunt mai multe cluburi interesate. Credeţi că plecam de la Urziceni pentru a lua alta echipa din Romania? Nu sunt interesat decât de ofertele din străinătate. N-aş refuza nici pe Real Madrid sau Barcelona, dar mai e mult până acolo. Îmi pare rău că nu voi fi pe bancă la meciul cu Liverpool. O să mă uit la meci şi le voi ţine pumnii. O să ţin legătura cu Meme Stoica', a spus Dan Petrescu.

Prezent alături de Dan Petrescu la conferinţa de presă, managerul general al clubului Unirea Urziceni, Mihai Stoica, a confirmat faptul că echipa va fi preluată, sută la sută, de un antrenor străin care nu a mai lucrat în România, care care va veni în vară.

''Presiunea este foarte mari, pentru că rezutatele au fost neaşteptat de mari. Sută la sută va fi un antrenor străin, unul care nu a mai lucrat în România. Se pune doar problema dacă va veni acum sau din vară. Îmi doresc ca Răzvan Lucescu, dacă nu va avea acţiuni la echipa naţională, să ne ajute, dacă se va putea, în această perioadă, dacă nu, vom numi un antrenor interimar până în vară. Obiectivul nostru este să ne calificăm într-o cupă europeană, ca şi anul trecut. Suntem însă conştienţi că titlul se va câştiga foarte greu anul acesta'', a spus Mihai Stoica.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Louis fotografie aniversară la 6 ani jpg
image
image
image
image
image
image
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
Soldat ucrainean cu telefonul în mână FOTO Profimedia
buletin carte de identitate foto mai
image png
anul fara vara jpg
the landlord opened the door with a pending key home selling ideas home mortgage free photo jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net