Dănciulescu se retrage de la Dinamo

Ultima actualizare:

"Căpitanul va fi desemnat de nea Ando. Nu e important cine va fi, dar e o mare onoare să fi liderul lui Dinamo. Dacă eu sunt Dănciulescu nu înseamnă că sunt titular incontestabil. Trebuie să demonstrez pe teren că merit tricoul pentru că la Dinamo nimeni nu-ţi garantează postul", a spus ieri "Danciu".

Apoi, a comentat plecările masive din "Ştefan cel Mare": "Au rămas cei care-şi doresc cu adevărat să joace pentru această echipă, care sunt ataşati de aceste culori. Nu vreau să fiu înţeles greşit, dar le era greu să mai joace aici, unii doreau o schimbare, alţii erau apostrofaţi".

Cel mai experimentat jucător din lotul roş-albilor a dat asigurări că nu va părăsi "haita".

"Nu m-am gândit niciodată la plecare, am venit să-mi închei cariera la Dinamo. Nu-mi plac lucrurile neterminate, nu-mi place să fug din faţa greului. Cu noi, cei 6-7 jucători experimentaţi şi cu acest val de tineri foarte talentaţi sunt convins că lucrurile vor merge bine în returul campionatului", a precizat Dănciulescu.

Poimâine, amical cu Austria Viena

Miercuri, dinamoviştii vor disupta primul meci amical programat în stagiul din Antalya. Elevii lui Andone vor întâlni pe FK Austria Viena, formaţia de pe locul patru din prima ligă, partida urmând să fie transmisă de Digi Sport, de la ora 18:00.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
drapel steag romania revolutie fara stema foto sutterstock
Au furat 13 tone de masline in Spania jpg
trusa prim ajutor jpg
focveg jpg
al treilea razboi mondial profetii jpeg
Pestera Lacului Verde jpeg
ardei jpeg
magazin lidl jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net