Dani Coman ţine să joace în derby

Ultima actualizare:

    Dani Coman
Dani Coman

Numărul unu al Rapidului, Dani Coman, se află la tratament la Belgrad, la celebra farmacistă-vraci Marijana, şi crede că se poate reface până la derby. Şumi îl va titulariza însă, cel mai probabil, pe Bornescu.

"Robocop" s-a rupt la unul dintre antrenamentele din această săptămână, dar speră să-şi revină până la derby-ul cu Steaua, care va avea loc luni.

Coman nu s-a pregătit în ultimele zile cu echipa la Pro Rapid, din cauza unei rupturi suferite la ultimele antrenamente.

Sfătuit de prietenul său, Vladimir Bozovici, acesta a luat avionul şi a plecat val vârtej la Belgrad, acolo unde se află Marijana Kovacevici, făcătoarea de minuni cu produse pe bază de placentă de cal.

Goalkeeperul este sigur că se poate reface până la partida cu roş-albaştrii, dar se teme că mai multe persoane din jurul clubului l-au convins pe Şumudică să-l folosească pe Bornescu, favoritul suporterilor.

Astfel, Coman stă pe un "butoi cu pulbere", deoarece se simte nedreptăţit. De ce îl susţine galeria pe Bornescu?

Cristi Borcea a spus în direct că "Dani Coman a vrut să semneze cu Dinamo şi că Bornescu e rapidist adevărat, care a refuzat".

Steliştii au ghete ca Ronaldo

La meciul cu Rapid, Bănel Nicoliţă va purta încălţări similare cu cele ale "galacticului" Cristiano Ronaldo.

"E o onoare să port aceleaşi ghete ca Ronaldo. Sper să marchez mai mult cu ele. Am văzut că s-a scris că sunt rapidist. E o miniciună, sunt stelist de mic şi vreau să marchez din nou în Giuleşti, la fel cum am făcut-o şi la sfertul din UEFA", a spus mijlocaşul cu ocazia lansării noilor ghete Nike în România.

Bogdan Stancu şi Cristi Tănase au primit şi ei astfel de încălţări.

Rapid

*Meci de grad maxim. Peste 700 de jandarmi din cadrul Jandarmeriei Capitalei vor asigura ordinea publică la meciul dintre Rapid şi Steaua Bucureşti, ce se va desfăşura.

În ultimele sezoane, ambele galerii au declanşat un "război" înainte de derby, atât pe stadion cât şi în afara lui.

*Herea promite încă un gol. "Suntem pregătiţi să câştigăm, dar asta se va vedea luni, nu ce spun eu acum. Îmi doresc să le dau gol la fel ca anul trecut", a declarat decarul giuleştenilor.

*Candido, titular cu Steaua. Rui Duarte, una din piesele de bază ale giuleştenilor, nu va evolua în derby din cauza suspendării. Locul său va fi luat de Candido da Costa.

Steaua

*Gardoş: „Visez să joc în Premier League". Florin Gardoş a dialogat cu fanii Stelei pe pagina oficială de pe facebook a clubului.

„Îmi place foarte mult campionatul Angliei şi felul în care se comportă fanii de-acolo. Visez să evoluez în Premier League. Un exemplu pentru mine în carieră a fost Cristi Chivu, care a ajuns căpitan la Ajax de la o vârstă fragedă", a spus fundaşul din Ghencea.

*Bani grei pentru derby. Atât conducătorii Stelei, cât şi cei ai Rapidului, pregătesc recompense financiare pe măsură pentru o victorie în duelul de luni.

Dacă Gigi Becali le-a promis jucătorilor câte 5.000 de euro (2.000 pentru victoria cu Utrecht şi 3.000 pentru un eventual succes în Giuleşti), George Copos a plătit în urmă cu o săptămână salariile pe luna august, iar până la meciul cu Steaua a garantat că toţi rapidiştii vor fi cu salariile la zi.

*Amendă mare, nu suspendare. La meciul de joi, cu Utrecht, gruparea "Ultras" de la Peluza Sud şi-a anunţat retragerea din fenomen printr-o reprezentaţie presărată cu torţe şi petarde aruncate în teren.

Dacă după incidentele grave de la meciul cu Napoli, steliştii au scăpat cu o amendă de 30.000 de euro, este de aşteptat ca, şi de data asta, sancţiunea din partea UEFA să fie reprezentată tot de către o pedeapsă financiară destul de consistentă.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net