Dar din dar se face Rai!

Ultima actualizare:

Mă bucur enorm când descopăr o sumă importantă de bani, dar mă emoţionează teribil când văd că cineva a depus 10 lei, 12 lei sau 15.

Îmi imaginez fie că e un pensionar, fie un om cu venituri modeste, care nu pot trece nepăsători peste povestea pe care au citit-o în ziar.

Sunt oameni deosebiţi şi cărora chiar le pasă de copiii aflaţi în suferinţă, fiindcă nu au pregetat ca să meargă la bancă, să stea, poate, la rând la ghişeu, ca să depună din puţinul lor un bănuţ pentru nişte părinţi cu sufletul ţăndări că-s prea săraci să-şi salveze copilul.

Acestora şi tuturor donatorilor, echipa campaniei «Din inimă pentru copii» le mulţumeşte şi îi asigură de respect pentru gestul lor caritabil.

* Din 15 ianuarie, vom avea un număr scurt şi fiecare posesor de telefon mobil va putea trimite un sms cu o valoare de 2 euro. Numărul ne-a fost oferit, gratuit, de companiile Vodafone, Orange şi Cosmote, iar apelurile pot veni de la orice abonat al acestor reţele.

Săptămâna viitoare, imediat ce vom semna contractul final, vom începe mediatizarea numărului.

Vă rog, de pe acum, să-l memoraţi şi să-l daţi tuturor celor din apropierea voastră, fiindcă sunt mulţi copii ce trebuie ajutaţi să învingă cancerul, leucemiile, să facă recuperare ca să amelioreze parezele celebrale, «dăruite» la naştere de unii medici indolenţi sau nepricepuţi, la fel cum putem să dăm o şansă copiilor autişti.

*Doi euro nu înseamnă mult, nici 10 lei. Mulţi fiind, însă, putem să schimbăm multe destine. Ştiţi cum se spune: Dar din dar se face Rai! Să construim Raiul acestor îngeraşi aici, pe Pământ! Fiindcă putem.

Bolile lor nu mai sunt netratabile, aducătoare de moarte obligatoriu. Doar că vindecarea lor costă scump, Statul are resurse puţine, iar aceşti copii sunt foarte săraci.

În acest joc al Destinului, ei vin doar cu suferinţa. Noi putem să le «cumpărăm » dreptul la Viaţă!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net