A dat lovitura cu Osama

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Rapid şi inteligent! S-a dovedit Maurice Harary (23 de ani) din New York. El s-a umplut de bani vânzând tricouri cu Osama ben Laden mort. În mai puţin de două zile a câştigat 120.000 de dolari din afacere.

Vezi şi:

Al-Qaeda confirmă moartea lui Osama bin Laden şi promite răzbunare - VIDEO

Tatăl lui Osama bin Laden: un miliardar care s-a căsătorit de 22 de ori ‎

Bin Laden era în pijamale şi neînarmat când a fost executat

Imediat ce a auzit că cel mai căutat om de pe planetă, Osama ben Laden, a fost ucis, Maurice Harary s-a dus glonţ în apartamentul său din New York şi a pus la punct producerea de tricouri cu chipul teroristului şi cuvântul "mort".

A făcut un site pe Internet prin care a scos la vânzare bluzele, cu 12 dolari bucata, începând de luni noaptea, la ora 3.00. A lucrat neîntrerupt la imprimarea tricourilor, pe care le-a procurat cu ajutorul unor amici.

Acţiunea sa rapidă a dat roade peste aşteptări. În mai puţin de două zile, Harary a vândut 10.000 de tricouri, încasând 120.000 de dolari. Succesul său uriaş dovedeşte bucuria americanilor pentru că a fost omorât Osama, care a pus la cale atentatele teroriste de la 11 septembrie 2001.

Flash News

Al-Qaeda confirmă moartea lui Osama. Al-Qaeda confirmă moartea lui Osama ben Laden, ucis într-o operaţiune a forţelor americane în Pakistan, şi cheamă la răzbunare. Declaraţia al-Qaeda spune că sângele lui ben Laden “nu va fi irosit” şi că reţeaua va continua să atace SUA şi aliaţii.

A stat 5 ani în aceeaşi cameră. Osama ben Laden şi-a petrecut ultimii cinci ani în camera din vila în care a fost ucis. Soţia lui, Amal al-Sadah, le-a spus anchetatorilor că ea şi soţul ei nu au nu coborau nici măcar la etajul al doilea şi că mâncarea le era a dusă de un singur curier.

Nepoata lui Ben Laden, sexy-model

Fotomodelul Wafah Dufour (35 de ani), nepoata lui Osama Ben Laden, născută la Los Angeles, a pozat sexy şi provocator. Ea se înrudeşte cu teroristul prin intermediul tatălui său, Yeslam ben Laden, care îi era frate vitreg. Wafah este totodată cântăreaţă şi compozitoare.

Părinţii săi sunt despărţiţi din 2006, iar ea a preluat numele mamei, Dafour. Nepoata lui ben Laden a urmat cursurile Universităţii din Geneva şi ale Universităţii Columbia din SUA.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
plaja cipru jpg
image
image
image
image
image
image
Daci infatisati pe columna lui Traian foto wikimedia commons jpg
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
download jpg
hannah gutierrez X jpg
molly peggy profimedia jpg
micul dejun jpeg
WhatsApp Image 2024 04 16 at 14 46 35 (1) jpeg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net