De 20 de ani trăieşte cu un glonţ în cap

Ultima actualizare:

Bărbatul din Târgovişte, acum în vârstă de 37 de ani, spune că a ajuns la închisoare, după ce a furat un preş şi o roată de rezervă.

"Eram băut şi, împreună cu un prieten, am furat un preş şi o roată de rezervă". A fost prins şi dus la Penitenciarul Mărgineni. Aici, l-a cunoscut pe Marian Staicu, unul dintre torţionarii puşcăriei.

"Era preferatul gardienilor. Aceştia aveau încredere în el şi îi dădeau inclusiv cheile de la celule, pentru a ne scoate la raport. Practic, el era şeful închisorii", povesteşte bărbatul.

Într-o seară, cam la 20 de zile după ce fusese încarcerat, a sunat alarma, iar "Staicu avea motive să creadă că va fi mutat la altă închisoare şi, astfel, să-şi piardă influenţa. Era băut. A intrat la noi în cameră şi a strigat "Napoleon se revoltă!". Apoi, ne-a scos pe holuri", mai spune Iordan.

"Când am ieşit în curte, a început să se tragă. M-am speriat şi am crezut că pot să fac cum văzusem în filme. Să fug printre gloanţe, dar n-a fost aşa!", susţine Iordan, care, după ce a fost plimbat pe la mai mulţi medici, a ajuns la Bucureşti, unde verdictul a fost clar: "Nu are nici o şansă!".

Totuşi, ca prin minune, tânărul a supravieţuit! Imediat după ce s-a întors la Mărgineni, cei de acolo au încercat să-l intimideze.

"Un ofiţer m-a pus să dau o declaraţie în care să precizez că am fost înţepat de cineva în învălmăşeala care se crease în seara revoltei", a încheiat bărbatul.

«Îi poate provoca o leziune a creierului»

Prof. dr. Gheorghe Iana, neurochirurg la Spitalul Universitar Bucureşti, ne-a declarat că o persoană poate trăi cu un astfel de corp străin în craniu, însă oricând se poate întâmpla ceva tragic.

"Alicea s-a fixat probabil în ţesut, însă oricând se poate deplasa, chiar şi în momentul în care bărbatul ar face o rezonanţă magnetică. În acest caz, este posibil ca alicea să provoace o leziune a creierului, care poate fi fatală pentru persoana respectivă", a explicat specialistul.

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net