De ce a refuzat Jean-Claude Van Damme rolul din "The Expendables"? - VIDEO

Ultima actualizare:

Regizor şi actor în propriul film, Stallone a adunat, în premieră, în noua producţie o serie de nume celebre.

Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger, Bruce Willis, Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Eric Roberts, Randy Couture, Mickey Rourke şi Terry Crews joacă împreună în producţia "The Expandables" ("Eroi de sacrificiu").

Şi actorul Jean-Claude Van Damme a primit un telefon din partea regizorului Sylvester Stallone, în care era invitat să se alăture echipei de eroi. Se pare, însă, că acesta nu a fost prea încântat de propunere.

Citeşte şi:

Cele mai tari filme de acţiune din vara anului 2010

Stallone se promovează pe YouTube cu lansatorul de rachete - VIDEO

Stallone mi-a oferit un rol în noua sa producţie. Mi-a spus aşa: "Vei face mulţi bani". Eu nu-mi doream să aud acest lucru, voiam să ştiu despre personajul pe care aveam să-l joc. Iar el nu mi-a putut oferi astfel de detalii", a declarat Van Dame pentru TotalFilm.

În timpul unei conferinţe de presă din 2009, actorul a relatat cam aceeaşi poveste, adăugând că l-a sfătuit pe Stallone ca, în loc de "Eroi de sacrificiu" să facă un film în care să joace rolul unui "preot dur". Potrivit lui Van Damme, remarca sa i s-a părut o insultă.

Pe de altă parte, declaraţia lui Stallone diferă uşor de cea a lui Van Damme: Am vorbit cu Van Damme, am vorbit cu Steven Segal.. am vorbit până şi cu Chuck Norris. Dar există anumite considerente, cum ar fi nebunia.

Mai citeşte:Sylvester Stallone, alături de toate femeile din viaţa sa, la premiera "The Expendables" - FOTO - VIDEOCel mai inedit şi impresionant mod de prezenta un film - VIDEO

În 2008, Jean-Claude Van Damme a jucat în filmul independent "JCVD", iar în 2009 a deţinut rolul principal în "Soldatul universal: Regenerarea".

În filmul "Eroi de sacrificiu" Barney Ross (Sylvester Stallone) este un om care nu mai are nimic de pierdut, care îşi controlează perfect emoţiile şi care nu a ştiut niciodată ce înseamnă frica.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
italia roma 1024x682 jpg
Daci infatisati pe columna lui Traian foto wikimedia commons jpg
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
download jpg
hannah gutierrez X jpg
molly peggy profimedia jpg
micul dejun jpeg
WhatsApp Image 2024 04 16 at 14 46 35 (1) jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net