De mâine îţi poţi plăti amenda rutieră cu reducere la infochioşcuri

Ultima actualizare:

Până acum, amenzile de circulaţie erau achitate în regim de urgenţă doar la ghişeele direcţiilor de impozite şi taxe şi la sediile CEC. De mâine, însă, această modalitate de plată cu reducere va fi extinsă şi la nivelul celor 11 panouri de tip infochioşc din sectorul 6. „Am implementat acest modul de plată în termen de 48 de ore pentru a le oferi cetăţenilor o soluţie la modalităţile clasice. Direcţiile de impozite şi taxe nu au program la fel de flexibil precum bucureştenii, însă acestea infochioşcuri pot fi folosite la orice oră din zi şi din noapte”, ne-a spus Cosmin Popp, directorul Serviciului pentru Finanţe Publice Locale sector 6.

Trei noi puncte de plată de acest tip vor fi inaugurate mâine în AFI Palace Cotroceni, Piaţa Crângaşi şi la Biroul Unic de relaţii cu cetăţenii de lângă Primăria sectorului 6, unde vă puteţi achita orice taxe datorate bugetului local. Pentru a şti cât aveţi de plătit trebuie să folosiţi cardul de identitate, care va fi scanat de aparat. Sistemul recunoaşte câteva elemente de identificare ale contribuabilului, comunică aceste informaţii bazei de date şi furnizeză utilizatorului un răspuns cu privire la plăţile efectuate, ori restante.

Potrivit conducerii Direcţiei de Impozite şi Taxe, aparatele nu reţin datele de identificare ale utilizatorilor. „Sistemul nu reţine nici o informaţie cu caracter personal cum e codul numeric personal, ci le recunoaşte şi le confruntă cu cele din baza de date”, ne-a spus Popp.După ce aţi aflat ce sume datoraţi primăriei, nu mai rămâne decât să achitaţi cu ajutorul cardului bancar.

În cel mult o lună, Primăria sectorului 6 va instala un infochioşc în incinta Direcţiei de Permise şi Înmatriculări din Şos. Pipera, unde vor putea fi achitate, cu cardul, toate taxele necesare înmatriculării unui autovehicul, dar şi cele de eliberare a permiselor de conducere.

image
image
image
image
image
image
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
cafeneaua veche bucuresti jpg
batalie oarba mures jpg
Horia Constantinescu scaled webp
top10 art geronimo jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net