Deac şi-a înşelat soţia cu viitoarea naşă!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Nu joacă la nemţii de la Schalke 04, însă o face în afara terenului... şi a căsniciei! Mijlocaşul Ciprian Deac, 25 de ani, şi-a înşelat nevasta chiar înainte de nuntă şi nu cu oricine, ci chiar cu femeia care ar fi trebuit să-i fie naşă de cununie.

Internaţionalul român Ciprian Deac este din nou în prim-plan. Nu pentru că ar fi avut vreo realizare notabilă în Bundesliga, căci nici nu prea „prinde" echipa la Schalke, ci pentru aventurile sale extraconjugale.

Fostul mijlocaş al campioanei de la CFR Cluj este acuzat de fosta sa soţie, Adriana, că ar fi avut o relaţie cu femeia care urma să le fie naşă la nuntă.

"Nu am să uit niciodată ziua de 26 august 2008. În acea zi, trebuia să ne ridicăm verighetele de la bijutier, dar a fost şi ziua în care soţul meu mă înşela. Soţul meu m-a înşelat cu naşa mea, chiar înainte de nuntă!", a povestit Adriana, pentru revista Star.

Tânăra a dezvăluit faptul că a mers mai departe cu nunta, din dragoste pentru jucător şi acceptat să treacă peste infidelităţile lui cu speranţa că vor avea o familie.

„Culmea e că Ciprian mă înşela de o lună cu viitoarea mea naşă, cea care nu a mai fost, de altfel, după ce am aflat trădarea", a mai spus femeia, care a dezvăluit şi cum a aflat faptul că viitorul soţ îi era necredincios: "La nunta noastra trebuiau să fie două perechi de naşi - Lorena şi Eugen Trică şi alţi doi prieteni. De fapt, nu eu i-am descoperit, ci cel care urma să-mi fie si el naş. A aflat de soţul meu şi soţia lui, a urmat un scandal monstru şi nu au mai venit la nuntă. Aşa că la biserică ne-au condus doar Lorena şi Eugen".

«Agăţa femei pe Net!»

Femeia înşelată susţine că fotbalistul nu s-a cuminţit nici după acest incident.

„Am crezut în părerile lui de rău, în regretele lui. Dar am constatat repede ca m-am înşelat. Pentru că după nuntă, în aceşti doi ani şi jumătate de mariaj, au urmat nenumărate alte dovezi că Ciprian mă înşeală. La un moment dat, agâţa femei pe net şi le propunea direct să facă sex cu el. Când nu am mai suportat, am cedat şi l-am anunţat că divorţez", a povestit cu regret Adriana.

Se iubeau din 2006

Ea şi fotbalistul s-au cunoscut în 2006, în perioada în care Deac era un anonim.

„Când l-am cunoscut pe Ciprian, era jucător la Unirea Dej şi avea un salariu de 1.000 $ pe an. Nu se poate spune că m-am îndrăgostit de el pentru bani, că atunci aveam venituri mai mari decât el. Pur şi simplu ne-am îndrăgostit", a spus fosta nevastă a internaţionalului român. Au făcut nunta în 2008, la Dej, avându-i printre invitaţi pe coehipierii de la CFR şi oficialităţi locale.

Citeşte şi:

Băiatul lui Andone, afaceri cu terenuri

Oli, antrenor 24 din 24

Borcea jr. se laudă că s-a «combinat»

image
image
image
image
image
image
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
cafeneaua veche bucuresti jpg
batalie oarba mures jpg
Horia Constantinescu scaled webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net