Deac şi Ioniţă, «ţepele» din Bundesliga!

Ultima actualizare:

    Ciprian Deac (foto: Epa)
Ciprian Deac (foto: Epa)

Mari promisiuni în ţară, readuşi cu picioarele pe pământ în Germania! Fostul atacant rapidist Alexandru Ioniţă şi fostul mijlocaş al CFR-ului, Ciprian Deac, sunt printre dezamăgările acestui sezon în Bundesliga.

Nemţii de la "Bild" au întocmit un top al celor mai mari 13 "ţepe" luate de echipele din prima ligă germană în acest sezon pe piaţa transferurilor.

Ioniţă la FC Köln

Meciuri: 6;

Minute jucate: 49;

Goluri: 0;

Transferat pentru 1.500.000 €.

simeon stalpnicul png

foto: reuters

Deloc surprinzător, dar mai grav, îngrijorător, Alexandru Ioniţă şi Ciprian Deac fac şi ei parte din "top flops", aşa cum sunt numite dezamăgările crunte în presa anglo-saxonă.

Pe fostul atacant rapidist, nemţii îl văd cel mai rău, fiind considerat un „«flop» total, care nu a prins nici măcar o dată prima echipă la Köln şi care tot mai are probleme de integrare".

Deac la Schalke

Meciuri- 3;

Minute jucate- 100;

Goluri- 0;

Transferat pentru 3.200.000 €.

Fostul clujean, şi totodată internaţional român, a avut parte de o recenzie ceva mai blândă, jurnaliştii de la Bild plasându-l în categoria „alte ţepe".

„A avut puţine ocazii să arate ce poate, dar când a avut şansa, a demonstrat din plin că locul său în tribune sau pe banca de rezerve este cel corect", a scris "Bild" despre Deac.

Singura consolare pentru cei doi ar fi că mari „ţepe" sunt consideraţi şi jucători pe care echipele din Bundesliga au plătit mult mai mult şi care dau acum dovadă că nu-şi merită banii.

Pe listă: Marko Arnautovici (fost coleg cu Chivu la Inter), adus de Werder pentru 6,2 milioane de euro de la Twente, sau Simon Kjaer (fost coleg cu Goian la Palermo), pe care Wolfsburg a dat 12 milioane de euro.

I-am ţepuit şi pe spanioli!

O altă mare ţeapă dată de fotbalul românesc celui din vest a fost transferul lui Cristi Pulhac în vară la Hercules Alicante.

simeon stalpnicul png

Fundaşul a fost împrumutat de Dinamo un an cu opţiune de cumpărare, pe care oficialii echipei spaniole nu doar că nu se grăbesc s-o activeze, dar Pulhac e pe cale să revină în „Ştefan cel Mare" încă din această iarnă.

Măcar el a apucat să joace un meci întreg la Hercules, în Cupă!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Drogul violului Foto womenshealth gov jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net