Degeaba ţipaţi! Boc nu-i acasă

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Le-a ajuns cuţitul la os! 20.000 de bugetari şi pensionari vor bloca astăzi Capitala, nemulţumiţi de salariile ciuntite şi de noile legi, a salarizării şi a pensiei.

Sute de autocare au plecat în toiul nopţii, pline cu bugetari care vor umple azi centrul Capitalei. Unii vin de la sute de kilometri, circa 10.000 de persoane, iar alţii - cel puţin la fel de numeroşi - sunt din Bucureşti.

Taximetriştii opresc şi ei lucrul, iar traseele RATB au fost modificate. Pentru că marile confederaţii nu s-au înţeles între ele, vor fi două mitinguri, unul în Piaţa Revoluţiei şi altul în Piaţa Victoriei, la ore diferite.

simeon stalpnicul png

Practic, toată ziua, centrul oraşului va fi paralizat. Membrii CNSRL Frăţia se vor aduna la ora 13.00, în piaţa din faţa Ateneului Român, de unde vor porni în marş la ora 14.00, pe bulevardul Magheru, Piaţa Romană, până la Piaţa Victoriei.

Aici se vor uni cu sindicaliştii Sanitas care se adună încă de la ora 12.00 direct în Piaţa Victoriei. La ora 15.00 va începe mitingul propriu zis. Vor veni pregătiţi să facă scandal, dar vor huidui degeaba pentru că premierul Emil Boc a plecat ieri din ţară. Protestele au început în ţară încă de luni, cu pichete la prefecturi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
Magazin FOTO  Unsplash jpg
geto daci jpg
FotoJet (22) jpg
ulei masline jpg
Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg
Ion Gavrila Ogoranu jpg
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
hipodrom baneasa jockeyclub1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net