Depăşeşte-ţi prejudecăţile şi experimentează ejacularea feminină!

Ultima actualizare:

Ejacularea feminină era un fenomen destul de necunoscut până de curând. Multe femei care o experimentau se simţeau ruşinate de asta şi se gândeau că au o problemă. Nimic mai departe de adevăr. De fapt, unele femei care nu au trăit-o pe propria piele, încearcă din răsputeri să experimenteze ejacularea feminină.

Squirtingul sau ejacularea feminină este o temă care a fost ţinută multă vreme sub tăcere, fiind considerată tabu. A ridicat multe polemici, dar fenomenul este unul cât se poate de natural. Concret, ejacularea feminină este un lichid pe care femeia îl expulzează prin uretră în momentul orgasmului. Nu trebuie confundat cu urina, pentru că nu au aceeaşi compoziţie şi nici nu este vorba de o problemă medicală.

Nu este nici un exces de lubrifiere vaginală, ci este ceva ce nu toate femeile experimentează (asta nu înseamnă nu au orgasm sau că nu sunt satisfăcute din punct de vedere sexual). În prezent, odată depăşit tabu-ul care guverna asupra acestui subiect, multe femei încearcă să obţină ejacularea, urmând o serie de paşi. Vrei să ştii şi tu cum să faci?

Află pe adevarul.es cum să faci ca să obţii ejacularea feminină. Opt sfaturi care te vor ajuta, aproape garantat, să te bucuri de această experienţă.

image
image
image
image
image
image
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net