Desfrâu cu «fetiţe» la Summitul NATO de la Lisabona - VIDEO

Ultima actualizare:

Alături de oficialii georgieni ar fi participat la petrecere şi câţiva membri ai delegaţiei armene prezente la reuniunea NATO din 19-20 noiembrie. Presa portugheză, care susţine că informaţiile le-a primit de la poliţia din Lisabona, relatează că delegaţii au semnat un contract cu doamnele pe care le-au prezentat la recepţie ca fiind soţiile lor, scrie Adevarul.

Ziarul „Correio da Manhã" relatează că petrecerea cu „fete vesele" ar fi fost atât de zgomotoasă încât liderul francez, Nicolas Sarkozy, care locuia la acelaşi hotel de lux, s-a plâns că nu se poate odihni.

Conducerea hotelului a chemat poliţia care a pus capăt evenimentului, pe care l-a şi înregistrat ca un „incident care a tulburat liniştea publică". Autoritatea care se ocupa cu securitatea liderilor la summitul NATO a identificat-o pe una dintre prostituate.

La mijloc mâna Rusiei?

Problema a fost rezolvată fără tevatură, relatează „Correio da Manhã". Reprezentanţii hotelului spun acum că în timpul reuniunii Alianţei nu a avut loc vreun incident. „Stau aici în hotel 24 de ore din 24. Vă asigur că aici nu s-a întâmplat nimic rău", a declarat pentru „IntepressNews" directorul hotelului de lux din Lisabona.

Oficialii georgieni implicaţi în scandal neagă informaţiile apărute în presă şi spun că la mijloc este maşinăria de dezinformare a Rusiei, care vrea să pună într-un con de umbră reuşitele diplomaţiei de la Tbilisi. Cu toate acestea, evenimentul a provocat un scandal monstru pe scena politică de la Tbilisi.

Opoziţia georgiană cere anchetă

Opoziţia creştin-democrată a criticat dur „Mişcarea Naţională", partid aflat la guvernare pentru modul în care îi selectează pe cei care reprezintă ţara peste hotare şi a cerut o anchetă pentru a afla adevărul. „Georgia nu a obţinut niciun succes pe scena internaţională care să merite o petrecere cu şampanie şi orgii", a declarat Nika Laliashvili, parlamentară din partea opoziţiei. Ministrul armean de Externe şi-a apărat şi el delegaţia prezentă la reuniunea NATO din Portugalia spunând că informaţiile „sunt absurde" şi că „au fost fabricate".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
Caine in cusca FOTO Shutterstock
image png
Zambet jpg
regele charles regina margareta jpg
Titanic  sursa   Shutterstock jpg
Atmosferă de poveste la Târgul de Paște de la Craiova foto yolomedia
Hondol Corada Certej  Foto Daniel Guță ADEVĂRUL (11) jpg
Mic dejun jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net