Dinamo, în discuţii cu Gino Iorgulescu şi cu Marcel Popescu

Ultima actualizare:

    Gino Iorgulescu
Gino Iorgulescu

Conducerea FC Dinamo poartă discuţii cu fostul preşedinte al FC Naţional, Gino Iorgulescu, dar şi cu fostul preşedinte al CS Dinamo, Marcel Popescu, pentru preluarea funcţiei de preşedine executiv, deţinută în prezent de Cristian Borcea.

Negocierile cu Marcel Popescu au demarat în urmă cu aproximativ două luni însă, în ultimele săptămâni, întâlnirile dintre cele două părţi s-au rărit din cauza unor condiţii impuse de fostul preşedinte, legate de plata unor datorii pe care FC Dinamo le are în prezent, variantă neagreată de acţionari.

În plus, Marcel Popescu a primit propunerea din partea omului de afaceri Vasile Turcu de a deveni preşedinte la UTA Arad, în cazul în care acesta va prelua gruparea arădeană.

Conducerea clubului Dinamo s-a reorientat rapid şi a început o serie de discuţii cu fostul preşedinte de la FC Naţional, Gino Iorgulescu, retras din fotbal de mai multă vreme şi încearcă să-l convingă pe acesta să preia funcţia de preşedinte executiv al grupării din Şoseaua Ştefan cel Mare.

Actualul preşedinte executiv, Cristian Borcea, a declarat în mai multe rânduri dorinţa de a părăsi funcţia executivă în cadrul clubului, urmând să rămână doar ca acţionar.

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net