Dinu a ajuns «căţeluş» la Dinamo

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Dinu a aflat cu stupoare că povestea cu „blătuirea" lui Adrian Cristea a fost doar o strategie pusă la cale de preşedintele Borcea şi antrenorul Ţălnar pentru a-i motiva pe jucători, iar el a căzut la mijloc pentru că nu ştia adevărul.

Directorul tehnic în "Ştefan cel Mare", se consideră "lucrat" şi umilit chiar din interior.

Totul a pornit de la povestea cu blătuirea lui Adrian Cristea în meciul cu Steaua. "Mister" a dezvăluit încă de marţi seară că cineva a încercat să-l "corupă" pe "Prinţul" lui Dinamo cu 100.000 de euro pentru a nu-şi apăra corect şansele cu roş-albaştrii.

Nu a dezvăluit numele posibilului corupător, dar l-a confirmat: Sică Mitea. Dinu a mai adăugat că din cauza tensiunii create, Cornel Ţălnar, finul său, a vrut să-şi dea demisia. Toate bune şi frumoase.

"Procurorul" a devenit un apărător al dreptăţii şi al adevărului, dar totul i s-a năruit în faţă. L-a umilit chiar omul pe care l-a băgat la Dinamo: Cristi Borcea.

Şeful "câinilor" a demontat tot ce povestise Dinu până în acel moment, ba l-a şi discreditat, transformându-l într-o unealtă a unui scenariu pervers.

"Povestea cu blatul a fost o diversiune a mea cu Ţălnar, să motivăm jucătorii. De-asta i-a şi zis Ţălnar lui Dinu, pentru că ştia că va vorbi cu presa şi va apărea informaţia. A mers! Am motivat echipa, aţi văzut ce au făcut jucătorii pe teren", a spus Borcea.

A fost picătura care a umplut paharul umilinţei pentru Dinu. După ce şefii echipei l-au atenţionat să nu mai critice fotbaliştii în public şi să mai treacă pe la birou, "Procurorul" crede că e mai bine să renunţe la orice funcţie oficială pe care o deţine în "Groapă" şi să se retragă.

"Mă gândesc foarte serios să mă retrag. A fost vorba de o comicărie tipic românească. O duc în spate, dar mi-e scârbă! Eu cred în continuare că a fost vorba de o intervenţie a lui Sică Mitea. Nu am provocat eu acele discuţii cu blatul, mi-au venit şi mie şi eu am făcut pace în casă. Dar mă retrag în carapacea mea şi nu mai comentez. Eu am cu totul altă educaţie, poate că sunt anacronic, iubesc adevărul", a afirmat trist "Mister".

Citeşte şi:

«Prinţul», ademenit să blătuiască derby -ul!

Becali: "Cristea a inventat blatul să se dea dinamovist"

"Mita pentru Cristea", doar o diversiune?

Steaua a plecat cocoşată din «Groapă»!

«Mai bine cu Prinţi,  decât la Dinamo»

„Procurorul" a preferat să se distanţeze de Dinamo, pentru că şefii nu l-au ascultat. Dinu le-a spus, astă-iarnă, să-i păstreze pe Liviu Ganea şi Păun în lot, dar ambii au fost împrumutaţi.

„Dacă făceam eu lotul, îi dădeam afară pe Niculescu şi Zicu. Dacă nu am fost ascultat, ce să caut la Dinamo?", a dezvăluit „Mister".

Dinu a povestit cum preferă să-şi petreacă timpul. „Stau acasă cu Prinţi, căţeaua mea, e mai bine aşa".

Ciobănescul dinamovistului are trei ani şi îi alină „Procurorului" suferinţa după ce oficialul din „Groapă" l-a pierdut pe Nero, tot un ciobănesc german, care a murit la vârsta de 10 ani.

"Povestea cu blatul a fost o diversiune a mea cu Ţălnar, să motivăm jucătorii. De-asta i-a şi zis Ţălnar lui Dinu, pentru că ştia că va vorbi cu presa."Cristi Borcea, preşedinte Dinamo

Plătit cu  10.000 € pe lună

Chiar dacă nimeni de la Dinamo nu îndrăzneşte să-l dea afară pe Dinu, acesta a fost înţepat de Cristi Borcea.

simeon stalpnicul png

„Nu am nimic cu domnul Dinu.E prietenul meu, el m-a adus la Dinamo. Dar ce să-i fac dacă de un an nu mai iese din casă şi nu mai trece pe la birou?", a spus Borcea pentru „Click!".

Din partea lui Borcea, Dinu are contract pe viaţă cu roş-albii: „Va rămâne la echipă atât timp cât doreşte. Cât sunt eu aici, nu va avea nici o problemă". Tot Borcea e cel care a decis ca Dinu să primească un salariu de 10.000 de euro pe lună.

image
image
image
image
image
image
jurnalist reportaj jpg
pensie jpeg
pupaza pexels jpg
schelet arhiva jpg
Valea Cernei și Cernișoarei, după inundatii  Foto Daniel Guță ADEVĂRUL (90) jpg
ungaria romania colaj pexels jpg
Gustav Klimt Immersive Experience Gold in Motion 2 jpg
cafea jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net