Dinu i-a pus pile norei

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Cornel Dinu, simbolul lui Dinamo, e atent cu familia lui. „Procurorul" a pus o vorbă bună la televiziunea DolceSport, acolo unde este şi el colaborator, ca viitoarea sa noră, Alexandra Gudu, să devină prezentatoarea ştirilor de dimineaţă.

NU RATA

Cornel Dinu junior fumează narghilea

Emoţionant! Fanii nu au uitat de drama lui Cornel Dinu! (FOTO)

Soţia lui Dinu poate pierde şi piciorul drept

DRAMĂ în familia lui Cornel Dinu

Băiatul lui Dinu n-are voie să se însoare

Cornel Dinu, intermediar într-un şantaj cu orgii sexuale

Fosta glorie dinamovistă se pregăteşte să devină socru mare! Cornel Dinu îşi va vedea, în anul 2011, fiul aşezat la casa lui. Juniorul „Procurorului" se va însura, cel mai probabil în luna septembrie, cu iubita lui, Alexandra Gudu.

Şi, pentru a avea grijă ca fetei care intră în familia lui să nu-i lipsească nimic, „Mister" a pus o vorbă bună pentru viitoarea lui noră la postul Dolce Sport. Dinu este şi el colaborator acolo, în funcţia de analist pe teme fotbalistice

Tânăra, în vârstă de 22 de ani, a fost angajată la cea mai noua staţie de sport din peisajul media românesc ca prezentatoare a ştirilor de dimineaţă.

Totuşi, şi alte lucruri au recomandat-o pe Alexandra pentru această funcţie: fata a studiat jurnalismul şi a urmat şi alte cursuri de pregătire în domeniu. „Am ales DolceSport pentru că îmi place foarte mult sportul şi de mică mergeam cu tatăl meu la meciurile de fotbal", s-a prezentat viitoarea doamnă Dinu pe site-ul televiziunii.

Se căsătoresc la anul

Cornel Dinu jr. şi Alexandra au o relaţie ce durează de cinci ani, iar în această toamnă au decis ca în 2011 să se căsătorească. Nunta va fi una cu mult fast, pentru că naşul de cununie va fi Nicu Gheară.

Omul de afaceri este prieten de familie cu părinţii fetei, Alexandra fiind machidoancă, aşa cum este Gheară. „Procurorul" este fericit că fiul său a decis să facă pasul cel mare abia după ce şi-a rezolvat „grija" zilei de mâine, reuşind să-şi deschidă un cabinet de notariat.

image
image
image
image
image
image
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net