Directorul APIA Hunedoara şi-a înjunghiat iubita de 20 de ori

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Marian Mihalache, director al unei agenţii guvernamentale din Hunedoara, a comis o crimă desprinsă parcă din filmele de groază. El a ucis-o cu 20 de lovituri de cuţit pe cea care i-a fost amantă timp de 15 ani. Grozăvia s-a petrecut la Dublin, în Irlanda.

Nimeni nu a crezut că legătura de 15 ani, dintre asistenta medicală Loredana Pricăjan, 35 de ani, şi directorul hunedorean se va sfârşi tragic.

Orbit de gelozie, bărbatul în vârstă de 48 de ani, a plecat în Irlanda, acolo unde iubita lui lucra ca asiatentă de şase ani, să o convingă se se întoarcă în ţară.

Loredana Pricăjan era plecată de 6 ani în Irlanda

simeon stalpnicul png

Rugăminţile nu au înduplecat-o pe Loredana şi, într-un moment de furie, a luat un cuţit şi a lovit-o în zona capului şi a gâtului. După ce a realizat ce a făcut, Mihalache a încercat să se sinucidă cu acelaşi cuţit.

Pe aceeaşi temă:Povestea tinerei ucisă de directorul APIA Hunedoara, în Dublin

El a fost găsit în stare de inconştienţă lângă trupul femeii, în camera de hotel din Dublin, pe care o închiriase pentru sfârşitul de săptămână.

De când au aflat despre tragedie, rudele fetei sunt în stare de şoc. Loredana absolvise Liceul Sanitar din Hunedoara şi lucrase un timp la cabinetul medical din cadrul societăţii comerciale Siderurgica SA, din municipiul de pe Cerna.

Este perioada în care l-a întâlnit şi a început o poveste de dragoste cu Marian Mihalache, director în acea vreme la Eco Sid SA Hunedoara. Vecinii săi din sat spun că povestea vieţii hunedorencei este cea a unei fete lipsite de noroc în dragoste.

A avut două relaţii înaintea celei care avea să-i fie fatală, amândouă cu final nefericit. Femeile din Vaidei, satul în care s-a născut fata, spun că Marian Mihalache se purta atent cu familia ei.

„Se comporta ca un ginere. Venea acasă la familie, aducea cadouri, chiar în absenţa fetei. Nu pot să cred că a făcut aşa ceva", ne-a spus mirată Aurelia, proprietara magazinului sătesc.

Vecinii din sat cred şi că familia Loredanei a încurajat legătura fetei cu Marian Mihalache, fiind onoraţi că o persoană aşa de importantă ar fi putut intra în familie.

Citeşte şi:Doi iubiţi au ucis şi tranşat un bărbat, apoi i-au împrăştiat corpul prin AngliaTânăra ucisă de poliţist, înmormântată cu onoruri militarePortret: «Poliţistul-criminal era o bombă cu ceas»Şi-a ucis iubita, apoi s-a împuşcat cu acelaşi pistol

«Cred că din gelozie a făcut asta»

După ce vor întocmi actele necesare aducerii trupului fetei, părinţii o vor înmormânta în satul natal. Mama fetei, aflată în stare de şoc, nu poate accepta că fiica ei a fost omorâtă cu atâta cruzime de cel care spunea tot timpul că o iubeşte.

simeon stalpnicul png

« Era plecată de şase ani în străinătate şi lucra ca asistentă la un spital, cu contract de muncă. Pe Marian l-a cunoscut acum 15 ani şi venea de multe ori la noi în casă. Ştim că este divorţat şi că are doi copiii. Cred că din gelozie a făcut asta. El a încercat să mă convingă şi pe mine să îmi aduc fiica înapoi în ţară», a spus cu lacrimi în ochi Maria, mama Loredanei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
Explozie de culoare în Grădina Botanică  FOTO: Complexul Muzeal de Științele Naturii Galați
gara de nord jpeg
nadia jpg
Joe Biden FOTO Profimedia
monede pexels jpg
concert pixabay jpg
ambuteiaj   masini viniet apentru bucuresti jpeg
grecia pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net