Scandalul de la TVR legat de emisiunea în care Emil Boc, Elena Udrea şi Gheorghe Flutur şi-au făcut campanie electorală pentru cursa internă de partid pe bani publici este departe de a se fi încheiat. După ce CNA a amendat postul public de televiziune, acum s-a trecut la etapa în care susţinătorii pedeliştilor îşi atacă şi jignesc colegii de breaslă, în pauzele publicitare.


Un articol de pe paginademedia.ro îi surprinde pe Robert Turcescu şi Ion Cristoiu în timp ce poartă o discuţie ce lasă de dorit la adresa Marinei Almăşan, realizatoarea emisiunii "Ne vedem la TVR!". "O maimuţă”, ar fi descris-o Robert Turcescu în timp ce Ion Cristoiu a fost mai precis: "proasta aia".

Gafa aparţine celor de la B1TV care nu au oprit transmisia live pe internet a emisiunii Evenimentul Zilei, pe perioada pauzei de publicitate.

TVR, "publicitate politică" pentru PDL

Televiziunea Publică a încheiat un contract de coproducţie cu Ministerul Dezvoltării şi Turismului, al cărui preţ este de 148.800 de lei (aproximativ 36.000 de euro) pentru trei ediţii ale emisiunii „Ne vedem la TVR!", care s-au dovedit a fi emisiuni de publicitate politică.

Astfel, în loc să fie promovate destinaţii turistice din România, emisiunea prezentată de Mărina Almăşan era un prilej pentru ca liderii PDL-ului să se umfle în pene cu diferite realizări, mai mici sau mai mari.

Primele două ediţiii ale emisunii a fost deja sancţionate de Consiliul Naţional al Audiovizualului. TVR trebuie să plătească o amendă în valoare de 10.000 de lei doar pentru prima emisiune deaorece a făcut publicitate politică.

Perioada de desfăşurare a contractului este 26 martie - 28 mai, în care urmează să mai fie difuzată şi cea de-a treia ediţie ce face obiectul contractului.

 
 
Loading...
Citeste tot despre: