«Doamne, ajută-mă să pun mâna pe potul Loto!»

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Ilie îşi face cruce, pupă hârtia şi o pune lângă inimă. Nu este o scrisoare de amor sau un contract comercial bănos, conţine doar şase cifre, dar poate aduce 3, 3 milioane de euro. Febra „6 din 49" s-a întors în România.

Agenţiile Loteriei au fost ieri din nou pline aşa cum nu s-a mai întâmplat de mult. Motivul? Credinţa multora că banii de la „6 din 49" sunt singura posibilitate de ieşire din foame.

În agenţii o lume pestriţă s-a încolonat cuminte la ghişee, pentru a plăti biletele aducătoare de speranţă.

Fiecare a venit cu ce avut: unii cu gipanul alţii călare pe o amărâtă de bicicletă, în haine sărăcăcioase sau împopoţonaţi cu straiele de sărbătoare.

Unii plătesc alegând impasibili bancnote din teancuri precum clătitele, alţii numără fiecare bănuţ cu frică. Printre ei şi Nea Ilie.

„Am dat ultimii bani pe care îi aveam pentru biletul ăsta de loterie. Prefer să fac foamea o zi, cu speranţa că o să fiu boier o viaţă", povesteşte Ilie Tischie, care la 65 de ani se autodescrie, „muritor de foame".

Elena Onica, 50 de ani, oficiant poştal: "Joc pentru că banii ăştia mi-ar asigura mie şi familiei mele un trai liniştit astfel âncât să nu mai depind de nimeni şi nimic. Îi pun la bancă şi mă râd de toţi şi toate".

simeon stalpnicul png

Gheorghe Marinescu, 61 de ani, pensionar: "Eu joc silit de criză şi de foame. M-au adus la disperare cei de la putere aşa că singura mea soluţie a rămas 6 din 49. Ce buni ar fi banii Loteriei la mine în buzunar".

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
Medgidia jpeg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
geto daci jpg
FotoJet (22) jpg
ulei masline jpg
Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg
Ion Gavrila Ogoranu jpg
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
image
actualitate.net
image
actualitate.net