Documentarul ”This is it” a ajuns în România!

Ultima actualizare:

Deşi marţi seară s-a ridicat vălul de pe filmul 'This is it' în cele patru colţuri ale lumii, iar fanii au fost în extaz, în România filmul a ajuns astăzi.Filmul va rula în următoarele cinematografe, timp de două săptămâni:

- Bucuresti: Hollywood Multiplex, Cinema Pro, Movieplex Plaza, The Light Cinemas, Starplex- Cluj: CinemaCity Multiplex, Odeon Polus Cineplex- Oradea: Lotus Multiplex- Iaşi, Bacău,Timişoara, Piteşti: CinemaCity Multiplex

Astăzi are loc avanpremiera documentarului la Hollywood Multiplex, la orele 22.00 şi 22.45, însă rezervări nu se mai pot face telefonic, iar locuri mai erau doar în rândurile 1 şi 2.La Starplex, în jurul ore 20.00, se mai găseau bilete pentru rândul 5, iar la The Light Cinemas, situaţia nu este cu mult diferită.

Pe de altă parte, Movieplex Plaza va rula filmul începând de mâine şi de la orele: 3:00, 14:00, 15:15, 16:15, 17:30, 18:30, iar cei de la Cinema Pro vor avea avanpremiera mâine, începând cu ora 21.30.

În acest documentar, fanii lui Michael Jackson, îl vor putea revedea pentru ultima dată pe Regele Pop în cele mai bune ipostaze, de cântăreţ şi dansator, relatează AFP.

Cele două ore ale filmului, proiectate simultan în 17 oraşe ale lumii, oferă o reconstituire a spectacolului pe care Michael Jackson ar fi trebuit să-l susţină începând din iulie la Londra.

Regele Pop apare aşa cum au vrut să-l vadă mereu fanii săi: muncitor, generos, uneori nostim şi mai ales ... talentat. Pentru că este uşor de constatat că la 50 de ani, vocea şi picioarele lui Michael Jackson erau intacte - chiar dacă 'magia' montajului nu va putea niciodată alunga îndoielile privind starea reală de sănătate a cântăreţului în lunile care au precedat moartea sa, la 25 iunie la Los Angeles, de o supradoză de medicamente.

Succesiunea tablourilor muzicale şi a melodiilor, ritmată de scurte interviuri date de corişti, dansatori şi tehnicieni, arată mai ales că Michael Jackson a văzut lucrurile în stil mare pentru revenirea sa - pentru o ultimă serie de spectacole - pe scenă, cu decoruri monumentale şi multe clipuri, în special o nouă versiune în 3D a videoclipului 'Thriller'.

La avanpremiera oficială a filmului, la Teatrul Nokia din Los Angeles, au participat mulţi membri ai clanului Jackson, printre care fraţii Jermaine şi Tito. Mama starului şi cei trei copii ai acestuia au lipsit însă, potrivit site-ului TMZ.com, care adaugă că aceştia au beneficiat de o proiecţie privată.

Printre celebrităţi s-au numărat Mickey Rooney, Will Smith, Paris Hilton, Jennifer Love Hewitt, însă şi Thomas Mesereau, avocatul care l-a apărat pe cântăreţ în procesul său răsunător pentru pedofilie.

Elizabeth Taylor, prietenă foarte bună a lui Michael Jackson, a avut şi ea dreptul la o proiecţie privată şi a umplut cu elogii pagina sa de pe site-ul Twitter.

'Este cel mai frumos film pe care l-am văzut vreodată. Arată pentru totdeauna geniul lui Michael în toate aspectele creaţiei', a scris ea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
judecatoare pascu jpg
iluzie optica jpg
lufăr webp
Podul lui Ștefan cel Mare FOTO Tele1 Bacău (1) jpg
jurnalist reportaj jpg
pensie jpeg
pupaza pexels jpg
schelet arhiva jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net