Doi copii au murit în Republica Moldova în urma unei furtuni

Ultima actualizare:

Doi copii, unul în vârstă de trei ani, iar celălalt în vârstă de 11 ani, au murit în urma furtunii care a afectat Republica Moldova la acest sfârşit de săptămână şi care a provocat, de asemenea, pagube materiale, relatează ProTV Chişinău, preluat de Mediafax.

Băieţelul în vârstă de trei ani a murit duminică dimineaţa, în satul Costeşti din raionul Ialoveni, electrocutat de cabluri electrice rupte de rafalele de vânt. Martorii oculari afirmă că firele electrice au fost rupte sâmbătă seara. Părinţii copilului au solicitat intervenţia unei echipe din cadrul Union Fenosa, pentru remedierea defecţiunii, dar aceasta nu ar fi venit. Reprezentanţi din cadrul companiei au declarat că a fost creată o comisie care va stabili circumstanţele în care s-a produs accidentul.

Un copil în vârstă de 11 ani a murit, iar un altul a fost spitalizat, sâmbătă seara, în satul Malcoci, după ce au fost loviţi de trăsnet, potrivit Departamentului pentru Situaţii Excepţionale.

Furtuna de sâmbătă seara s-a soldat, de asemenea cu pagube materiale în Chişinău. Cel puţin nouă autmobile au fost avariate de copaci căzuţi în timpul furtunii, iar alţi copaci au căzut de-a lungul străzilor au îngreunat circulaţia rutieră în capitală.

Totodată, în urma furtunei, au rămas fără energie electrică 26 de localităţi, potrivit aceleiaşi surse.

Serviciul de meteorologie moldovean anunţă că vremea va rămâne în continuare instabilă până marţi, când ploile se vor opri, iar temperatura va creşte până la 25 de grade.

image
image
image
image
image
image
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net