Doi morți și doi răniți într-un accident la Livada

Ultima actualizare:

    Femeia era deja moartă când a fost descoperită
Femeia era deja moartă când a fost descoperită

Un minor de 16 ani, pasager în mașină, a fost transportat la spitalul de Neurochirurgie din Cluj cu fractură de coloană, iar celălalt pasager a suferit răni ușoare. Şoferul maşinii a intrat într-o depăşire şi a pierdut controlul volanului din cauza carosabilului umed.

Doi tineri au murit, iar alți doi au ajuns aseară la spital, după ce mașina în care se aflau s-a ciocnit violent de un copac aflat pe marginea Drumului Național 19, la ieșirea din orașul Livada spre Negrești Oaș. Cei patru tineri sunt din satul Prilog. Șoferul de 23 de ani, Ghiță P., și pasagerul din dreapta, Mihai A., de 22 de ani, au murit pe loc.

Un minor de 16 ani, E.A., și-a fracturat coloana și a fost dus de urgență la Spitalul de Neurochirurgie din Cluj, iar un tânăr de 20 de ani, Florin P., a scăpat cu răni ușoare. „Minorul este rănit grav. El a fost transporat azi dimineață de urgență la Cluj. Are fractură de coloană. Celălalt pasager din mașină a scăpat cu răni ușoare și a fost externat“, a declarat Maria Băban, asistent coordonator UPU-SMURD Satu Mare.   

Mașina s-a izbit violent de un copac Din primele cercetări efectuate la fața locului, vinovat de producerea tragicului accident pare să fi fost șoferul care, conducând cu viteză, a intrat într-o depășire, iar din cauza carosabilului umed a pierdut controlul asupra mașinii, izbindu-se violent de un copac aflat pe marginea șoselei. „Accidentul s-a produs în jurul orei 23.40 la ieșirea din orașul Livada spre Negrești Oaș. Mai mult ca sigur șoferul conducea cu viteză, deoarece în zonă nu sunt indicatoare de limitare a vitezei, dar și condițiile meteo nefavorabile au favorizat producerea accidentului. Colegii mei de la Serviciul Rutier continuă cercetările“, a declarat Ana Lăpuștea Mălăescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Satu Mare. Autoritățile locale din Livada spun că instalarea unui aparat radar ar mai reduce din numărul de accidente. „Este îngrozitor ce se întâmplă. Drumul fiind bun spre Negrești, șoferii cum ies din Livada cum calcă pedala. Și în oraș circulă cu viteză. E o zonă unde se produc multe astfel de evenimente“, spune viceprimarul Ioan Bancsi.

La spital în comă alcoolicăDin cei 442 de sătmăreni care au ajuns de sărbători la spital, 16 au consumat alcool în exces, o tânără de 18 ani și un minor de 14 intrând în comă alcoolică. „Tânăra a băut, împreună cu sora ei, doi litri de vodcă și un litru de vin. Pe minor l-au ridicat asistenții din fața magazinului Kaufland din Carei“, a precizat Mihaela Pop, purtătorul de cuvânt al Serviciului Județean de Ambulanță. Un bărbat de 32 de ani a căzut de la etajul trei în balcon la etajul I suferind un traumatism cranio-cerebral, politraumatism toracic și o fractură de gambă. Alți 14 sătmăreni s-au prezentat la spital cu colici biliare și indigestii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net