Doi români, printre cei mai periculoşi infractori străini din Marea Britanie

Ultima actualizare:

Lista cuprinde zece suspecţi de de crime, violuri sau tortură în ţările lor, sunt originari din Europa de Est şi America, potrivit "Daily Mail". Poliţia britanică a publicat şi fotografiile celor zece pentru facilitarea capturării lor.

Sperăm că vigilenţa populaţiei ne va ajuta în a-i depista. Multe dintre aceste persoane sunt considerate periculoase şi nu trebuie abordate. Însă, dacă vedeţi vreuna sau credeţi că ştiţi unde locuieşte, lucrează sau ce locuri frecventează, atunci vă cer să anunţaţi poliţia", a spus sergentul Dean Coyle, din cadrul unităţii pentru extrădări.

Printre cei zece cei mai periculoşi infractori străni aflaţi în Marea Britanie figurează românul Neculai Mărgineau, în vârstă de 49 de ani, suspectat că a ucis în bătaie un fermier care îl prinsese furând păsări din ferma sa la 19 mai 1998. Celălalt român ajuns pe listă este Florin Dumitru, un tânăr în vârstă de 22 de ani, acuzat că a jefuit un om de afaceri în martie, după ce a intrat prin efracţie în casa acestuia, a ameninţat că îl va împuşa şi a furat un seif.

Pe lista autorităţilor britanice se mai află patru polonezi, căutaţi pentru omor sau tentativă de omor, viol şi trafic de droguri, un lituanian căutat pentru răpire, furt şi extorcare.

image
image
image
image
image
image
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
cafeneaua veche bucuresti jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net