Dorin Goian: "Nu trebuie să aşteptăm totul de la Mutu"

Ultima actualizare:

"A fost o surpriză pentru mine această convocare. Abia după meciul cu AC Milan am primit un telefon şi mi s-a zis să vin. Eu am zis că întotdeauna vin cu plăcere. Poţi să spui că ai emoţii, pentru că tot timpul eşti concentrat, dar teamă nu-mi este. Nu trebuie să punem prea multă presiune pe Adrian, nu că nu ar putea-o duce, dar să nu aşteptăm totul de la el. Toţi trebuie să dăm ce este mai bun în noi.

La cum am văzut toţi jucătorii, sunt sigur că sâmbătă vom face un meci mare. Sunt sigur că vom lua trei puncte. Vă spun sincer, faţă de alte meciuri, am văzut că toţi jucătorii sunt foarte concentraţi şi foarte motivaţi. Se poate spune că un gol la echipa de club îţi dă un moral mult mai bun, dar cred că acum sunt la naţională toţi jucătorii cu experienţă, poate doar cu absenţa lui Mirel Rădoi, iar asta ne dă mai multă concentrare", a spus Goian la conferinţa de presă de azi.

Meciul unei generaţii se joacă sâmbătă de la 20:15. Dan Alexa se gândeşte la două victorii cu Bosnia. "Vrem să facem lumea fericită", spune capitanul lui Poli.

"E un meci special, naţionala României este echipa tuturor, suntem conştienţi că avem o mare responsabilitate, trebuie să facem lumea fericită. Sunt sigur că dacă vom câştiga 6 puncte în următoarele două meciuri, situaţia se va schimba. Îmi doresc foarte mult să joc şi să-mi ajut echipa, ar fi important pentru mine să înscriu, dar nu fac din asta un obiectiv. Dacă se va apela la mine, voi încerca să nu dezamăgesc. Bosnia are un mijloc foarte bun, care joacă în Europa şi o fac foarte bine", a declarat Dan Alexa la conferinţa de presă de azi

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
Statiunea Moneasa jpg
costel corduneanu jpg
scriitorul jpeg
blocuri bucuresti 1024x580 jpg
italia roma 1024x682 jpg
Daci infatisati pe columna lui Traian foto wikimedia commons jpg
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
download jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net