Ei sunt repetenţii Mondialului

Ultima actualizare:
Alberto Gilardino
Alberto Gilardino

„Click!" a alcătuit echipa jucătorilor care au comis greşeli de curtea şcolii la turneul final din Africa de Sud, echipă care valorează 317 de milioane de euro. Adică bugetul Stelei pe 52 de ani!

Cristiano Ronaldo- Portugalia - 75 milioane €

În afara golului cu Coreea de Nord (7-0), Ronaldo a avut parte de un Mondial slab. Echipa lui a plecat acasă încă din „optimi",iar Ronaldo a scuipat, la sfârşitul meciului decisiv cu Spania, un cameraman.

Alberto Gilardino- Italia - 20 milioane €

Colegul lui Mutu de la Fiorentina nu a jucat nimic în partidele cu Paraguay şi Noua Zeelandă. E şi motivul pentru care s-a renunţat la el pentru meciul cu Slovacia (2-3), lucru care nu a ajutat „squadra azzurra" să treacă de „optimi".


    Alberto Gilardino
Alberto Gilardino

Wayne Rooney- Anglia- 53 milioane €

Cu toate că şi-a adus perna din Anglia ca să se poată odihni foarte bine, starul de la United a fost doar umbra golgheterului de altădată. Nu a marcat nici un gol.

simeon stalpnicul png

Franck Ribery- Franţa - 50 milioane €

Afectat de scandalul sexual în care a fost implicat alături de o prostituată minoră din Maroc, Zahia Dehar, Ribery a jucat în toate meciurile pentru Franţa, dar în aceeaşi notă: extrem de slab.

simeon stalpnicul png

Yoann Gourcouff- Franţa - 24 milioane €

Foarte şters la Mondiale, Gourcouff şi-a lăsat echipa în inferioritate numerică la partida decisivă cu Africa de Sud, fiind eliminat când Franţa era condusă (1-0).

simeon stalpnicul png

John Terry- Anglia - 35 mil. €

El e cel care a stricat atmosfera din vestiar după un conflict pe care l-a avut cu Fabio Capello, căruia i-a cerut să-l folosească pe Joe Cole ca titular.

simeon stalpnicul png

Kaka- Brazilia - 50 milioane €

Mijlocaşul "carioca" a dezamăgit, la fel ca în ultimul sezon cu Real. Şi-a lăsat echipa în inferioritate numerică cu Coasta de Fildeş, iar în partida cu Olanda a ratat două ocazii care ar fi putut decide întâlnirea.

simeon stalpnicul png

Fabio Cannavaro- Italia - 5 milioane €

A greşit copilăreşte în meciul Noua Zeelandă - Italia (1-1), fiind vinovatul principal la golul primit de squadra azzurra.

simeon stalpnicul png

Patrice Evra- Franţa - 27 mil. €

A fost protagonistrul unui scandal, în care a fost implicat şi preparatorul fizic al echipei, cu care s-a luat la bătaie. Raymond Domenech a suspendat şedinţa de pregătire pentru ca cei doi să se potolească.

simeon stalpnicul png

Robert Green- Anglia - 8 milioane €

Elizabeth Minett, modelul care tocmai se despărţise de portarul englez înaintea Mondialului, pare să fie cauza prestaţiei penibile din meciul cu Statele Unite.

simeon stalpnicul png

G. Zambrotta- Italia - 4 milioane €

Fundaşul lui Milan a fost departe de forma care l-a consacrat ca titular al postului. A dat pase anapoda, a pierdut multe dueluri şi a provocat haos cu interven-ţiile sale total neinspirate.

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
bani  foto   Shutterstock jpg
Masina de spalat rufe jpg
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net