Ejaculez repede. Mă va părăsi iubita?

Ultima actualizare:

    Scrie-ne  ce probleme  ai în amor
Scrie-ne ce probleme ai în amor

Are 40 de ani şi e deja la a treia căsnicie. Marea lui problemă e că ejaculează foarte repede. Ar dori să afle cum poate face ca actul sexual să dureze mai mult. Uite ce sfaturi i-a dat Ioana cititorului nostru.

"Bună, Ioana! Mă numesc Constantin şi am 40 de ani. Sunt la a treia căsnicie. Problema mea este următoarea: în timpul actului sexual îmi dau drumul foarte repede, după aproximativ 10 minute. Soţia mea mai vrea, dar eu abia după o oră mai am erecţie. Din această cauză soţia se enervează foarte tare şi face tot posibilul să se mai poată încă o dată, dar nimic... Se întâmplă acelaşi lucru! Te rog mult să-mi dai un sfat."

Dragă Constantin, am citit scrisoarea ta interesantă, dar şi puţin complicată. În primul rând mi-a atras atenţia faptul că eşti la a treia căsătorie, la vârsta de 40 ani. Un record, ar spune unii.  În al doilea rând, teama de a nu-ţi pierde soţia datorită faptului că nu întotdeauna reuşeşti să o satisfaci din punct de vedere sexual şi, din acest motiv, partenera ta este nervoasă şi supărată pe tine. Până la urmă ţine şi de compatibilitatea dintre cei doi parteneri şi, firesc, şi de disponibilitate.

Nu există o perioadă standard cu care se măsoară timpul până la ejaculare - unele cupluri se simt satisfăcute doar după câteva minute, iar altele pot să o facă ore în şir fără să ajungă la nici un rezultat.

Eu te sfătuiesc să pui preţ mai mult pe preludiu şi să nu te grăbeşti să o penetrezi; în acest fel, actul sexual o să dureze mai mult. Preludiul ar trebui să dureze cel puţin 20 minute, timp în care te vei axa foarte mult pe gesturi tandre, atingeri, săruturi şi mângâieri.

Mai spui că după ce termini prima dată, după aproximativ 10 minute, soţia ta mai vrea. Eu cred că ea simte nevoia să continuie fiindcă ajunge mai greu la orgasm şi are nevoie, la rândul ei, să fie satisfăcută. Din această cauză şi insistă să aibă un alt contact sexual, sperând că, într-un final, va reuşi.

Acest lucru reiese chiar din spusele tale: după ce termini, eşti obligat să continui să o satisfaci cu limba pentru că altfel se supără. Un alt aspect de care ar trebui să ţii cont în viitor şi să nu te mai îngrijoreze este faptul  că după ce ai ejaculat o dată, corpul are nevoie de o pauză să se relaxeze pentru a putea avea un alt contact sexual. În concluzie, trebuie să conştientizezi că a face dragoste nu înseamnă doar să te dezbraci şi să treci direct la penetrarea partenerei. Importantă este atmosfera pe care o creezi şi ce se întâmplă înainte de penetrare.

Dacă ai o problemă în amor şi vrei sfatul sex-expertei, scrie-ne la adresa str. Fabrica de Glucoză nr. 21, sector 2, Bucureşti, menţionând pe plic "pentru Ioana", sau pe e-mail sex@click.ro. Scrisorile îşi vor găsi răspunsul în această pagină. Iar în fiecare luni şi joi, de la 22.00 la 23.30, nu rata videochatul erotic cu Ioana, pe click.ro.

image
image
image
image
image
image
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net