Cristian Alexandru Şerban! Aşa îl cheamă pe cel mai recent recordmen în domeniul vitezei pe şoselele din România.


Are toate motivele să fie mândru de isprava lui pentru că "recordul" său nu este un filmuleţ postat aiurea pe "You Tube", ci direct pe site-ul Poliţiei Române.

Cristian a fost prins de radar pe Autostrada Soarelui, vineri, la volanul Porsche-ului său alb, cu 248 de km pe oră. Se grăbea să ajungă pe Litoral, la iubita sa. Nu a putut să meargă mai repede din cauza faptului că nemţii limitaseră maşina la 250 km pe oră.

2009- Anul trecut şi-a făcut praf o supermaşină, un Audi R8, pe Autostrada Bucureşti-Piteşti

Cristian are aproape 24 de ani, dar se poate lăuda cu o experienţă notabilă în ceea ce priveşte amenzile de circulaţie. Anul trecut a stat "pe bară" trei luni, tot din cauza vitezei: doar 214 km pe oră.

Băiat de bani gata, Cristian Şerban şi-a făcut praf o supermaşină, un Audi R8, tot alb, nou-nouţ, pe autostrada Bucureşti- Piteşti, acum un an şi jumătate.

Motorul s-a supraîncălzit, iar maşina a ars în întregime. Nu şi-a făcut probleme! Cu banii de pe asigurare şi-a luat Porsche-ul alb, iar cu banii de la părinţi plăteşte amenzile.

Când nu “zboară” pe şoselele din România, Cristian Şerban bate Europa în lung şi-n lat pe banii părinţilor, luându-se la trântă cu statuile

Viteză de avion la decolare

Click! v-a prezentat ieri cu cât s-au „uşurat” buzunarele tânărului Cristian după ce a fost prins rulând pe autostradă cu viteza de decolare a unui avion. Norocul lui este că legea română îi permite să plătească 540 de lei şi să rămână pieton trei luni.


 
 
Loading...
Citeste tot despre: