El e «pilotul» din Porsche

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Cristian Alexandru Şerban! Aşa îl cheamă pe cel mai recent recordmen în domeniul vitezei pe şoselele din România.

Are toate motivele să fie mândru de isprava lui pentru că "recordul" său nu este un filmuleţ postat aiurea pe "You Tube", ci direct pe site-ul Poliţiei Române.

Cristian a fost prins de radar pe Autostrada Soarelui, vineri, la volanul Porsche-ului său alb, cu 248 de km pe oră. Se grăbea să ajungă pe Litoral, la iubita sa. Nu a putut să meargă mai repede din cauza faptului că nemţii limitaseră maşina la 250 km pe oră.

2009- Anul trecut şi-a făcut praf o supermaşină, un Audi R8, pe Autostrada Bucureşti-Piteşti

Cristian are aproape 24 de ani, dar se poate lăuda cu o experienţă notabilă în ceea ce priveşte amenzile de circulaţie. Anul trecut a stat "pe bară" trei luni, tot din cauza vitezei: doar 214 km pe oră.

simeon stalpnicul png

Băiat de bani gata, Cristian Şerban şi-a făcut praf o supermaşină, un Audi R8, tot alb, nou-nouţ, pe autostrada Bucureşti- Piteşti, acum un an şi jumătate.

Motorul s-a supraîncălzit, iar maşina a ars în întregime. Nu şi-a făcut probleme! Cu banii de pe asigurare şi-a luat Porsche-ul alb, iar cu banii de la părinţi plăteşte amenzile.

Când nu “zboară” pe şoselele din România, Cristian Şerban bate Europa în lung şi-n lat pe banii părinţilor, luându-se la trântă cu statuile

simeon stalpnicul png

Viteză de avion la decolare

Click! v-a prezentat ieri cu cât s-au „uşurat” buzunarele tânărului Cristian după ce a fost prins rulând pe autostradă cu viteza de decolare a unui avion. Norocul lui este că legea română îi permite să plătească 540 de lei şi să rămână pieton trei luni.

simeon stalpnicul png
image
image
image
image
image
image
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net