El a plătit 800 de stripperi cu bani din cutia milei - VIDEO

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Un nou scandal zguduie Biserica Catolică. Preotul Kevin Gray, de 64 de ani, a spart cutia milei şi a furat nu mai puţin de 1,3 milioane de dolari.

Banii s-au dus pe prostituate masculine, stripperi, masaje şi cadouri pentru diferiţi maseuri.

Pastorul american Kevin Gray, din Waterbury, Connecticut, a dus o viaţă de huzur şi lux timp de şapte ani, de când a început să dea iama în donaţiile făcute de enoriaşi bisericii.

Gray ducea o viaţă dublă şi îşi crease o veritabilă imagine de mogul în hotelurile de lux din Manhattan şi în restaurantele din Beverly Hills.

simeon stalpnicul png

Îmbrăcat în costume Armani şi Brooks Brothers, cu un laptop personalizat cu cristale, celulare de fiţe şi bijuterii exorbitante, Gray era cunoscut în lumea escortelor masculine drept un „miliardar excentric".

El lăsa bacşişuri grase tinerilor cu care întreţinea relaţii sexuale, plătindu-i cu mult peste valoarea serviciilor. Astfel, dacă tânărul îl taxa cu 1.200 de dolari, părintele rotunjea suma la 1.500.

Citeşte şi:Monstrul şi-a măcelărit copiii în biserică - FOTO

Preot «modern», cu amantă şi afaceri în curtea bisericii

Gray avea card de membru la cele mai scumpe cluburi de striptease masculin din SUA, pentru care plătea 67.000 de dolari pe an şi făcea o consumaţie de minim 5.000 de dolari pe seară.

Preotul mergea la sala de forţă unde plătea un abonament de 9.000 de dolari pe lună. Aici a făcut cadouri generoase antrenorilor de fitness.

Conform anchetei conduse de căpitanul de poliţie Christopher Corbett, „preotul s-a bucurat de serviciile a nu mai puţin de 800 de stripperi, din 2003 până pe 15 aprilie anul curent".

image
image
image
image
image
image
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image png
magazin deschis unsplash jpg
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
paste catolic 2020 papa francisc vatican jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net