Elena Udrea a declarat, într-o emisiune televizată, care au fost motivele destrămării căsătoriei ei cu Dorin Cocoş. Preşedintele PMP a mărturisit că aveau preocupări cu totul diferite: ea se dedica exclusiv politicii, iar Dorin Cocoş se ocupa doar de afaceri.


"Fostul meu soţ a avut permanent o activitate care nu a avut legătură cu activitatea mea politică. Unul din motivele pentru care ne-am despărţit a fost pentru că eu am optat definitiv pentru politică, iar el a ales să rămână om de afaceri", a precizat Elena Udrea, preşedintele PMP, potrivit româniatv.net.

Cei doi au divorţat de comun acord, la notar, în 10 iunie 2013, după 10 ani de căsnicie.

Iată ce mărturiseau aceştia anul trecut.

"Decizia de a ne despărţi vine după o analiză îndelungată şi profundă a relaţiei noastre şi a opţiunilor de viitor a fiecăruia dintre noi. Faptul că avem cariere atât de diferite şi, în cazul nostru, chiar incompatibile, unul politică, altul afaceri, ne-a privat de timpul petrecut împreună necesar relaţiei şi a supus căsătoria unor presiuni din exterior care au afectat-o iremediabil. De astăzi, mergem pe drumuri separate, dar păstrăm prietenia şi parteneriatul solid construite în ultimii 15 ani, rămânând în cele mai bune relaţii. Mulţumim familiilor şi prietenilor care ne-au fost şi ne sunt alături şi rugăm pe toţi cei care ar putea fi interesaţi de acest subiect să dea dovadă de înţelegere faţă de noi şi să ne respecte intimitatea", menţionau cei doi, la acea dată, într-un comunicat.

 
 
Loading...