Elena Udrea, trimisă în faţa justiţiei

Ultima actualizare:

Ludovic Orban a declarat că deputaţii din Comisia Udrea au decis ca raportul final al anchetei să conţină un punct distinct în care să se ceară începerea urmăririi penale în cazul ministrului PDL al Turismului, pentru încălcarea Legii răspunderii ministeriale, Constituţiei şi Regulamentului Camerei.

Orban a precizat că decizia Comisiei a fost luată cu unanimitate de voturi.

Biroul permanent al Camerei Deputaţilor a amânat pentru miercuri discutarea sesizării ministrului Turismului, Elena Udrea, care reclamă conducerii Camerei "incompatibilitatea" şi "comportamentul abuziv" al unor membri din Comisia parlamentară de anchetă în cazul său.

Secretarul Camerei Deputaţilor Dumitru Pardău (PDL) a declarat, luni, că discuţia pe tema sesizării Elenei Udrea a fost amânată la propunerea liberalului Bogdan Olteanu.

Potrivit lui Pardău, sesizarea ministrului Turismului se referă la "incompatibilitatea unor membri" din comisia de anchetă, la "blocajul generat de lipsa regulamentului de funcţionare” al acestei comisii şi la „comportamentul abuziv” al unor deputaţi din comisie.

Ministrul Turismului Elena Udrea a fost invitată de două ori la comisia parlamentară de anchetă, care verifică legalitatea modului în care au fost cheltuiţi banii publici alocaţi acestui minister. Udrea s-a prezentat de fiecare dată pentru a critica dur prezenţa în comisie a unor deputaţi, pe motiv că aceştia ar dori să-i fabrice un dosar penal. Elena Udrea a plecat de la comisie, fără a participa la audieri sau a răspunde la întrebările deputaţilor din comisia de anchetă, după ce a susţinut că această comisiei este ilegală.

Comisia parlamenatră de anchetă în cazul Udrea a fost înfiinţată printr-o decizie a Camerei deputaţilor, la propunerea PNL şi a PSD, deputaţii PDL refuzând să facă parte din această comisie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
judecatoarea popiviciu jpg
Becali canta biserica jpg
green 1710328 1280 jpg
2019 07 07 7 dimitrie bolintineanu 1819 1872 54597 jpg
cel mai mic robot lume guinness png
image png
Château d'Armainvilliers jpg
judecatoare pascu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net