Elevul arestat pentru trafic de droguri era văzut ca un copil bun

Ultima actualizare:

Andrei Pop era şeful clasei a XIII-a A şi se implica activ în toate activităţile extraşcolare. Elevul avea note de trecere la toate materiile şi spunea că se va face bucătar după ce termină şcoala.

Andrei Pop, alături de alţi trei tineri bistriţeni, Paul Sabin Pop, Sabin Darius Pop şi Sorin Avram Vârciu, au fost reţinuţi miercuri seara de procurorii DIICOT Bistriţa-Năsăud pentru trafic de droguri de risc şi au primit mandate de arestare pentru 29 de zile din partea Tribunalului Bistriţa-Năsăud.

Citeşte mai multe despre elevul traficant de droguri

Pop era elev la Grupul Şcolar Grigore Moisil în Bistriţa, în clasa a XIII-a A, profil tehnician în transporturi. Diriginta lui, Tudorica Pampa spune că băiatul era unul foarte liniştit, a fost ales şeful clasei, iar tatăl său este preşedintele comitetului de părinţi. „Era şeful clasei, nu a avut niciun fel de probleme de când este în această clasă, avea un comportament adecvat ,participa la toate activităţile extraşcolare pe care le-am organizat", povesteşte diriginta elevului cercetat pentru trafic de droguri. „Andrei era un băiat modest, fără ifose, care mă ajuta mereu când aveam nevoie, era harnic şi implicat. La el acasă am gătit sarmalele pentru Serbarea Sarmalelor pe care am organizat-o recent în şcoală", susţine în continuare diriginta elevului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fumat , alcool, jpg
image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net