«Eu am dat biletul de 9.500.000 €»

Ultima actualizare:

Maria Stancu (42 de ani) are mână de aur. Vânzătoarea de la agenţia loto din Berbeşti, a dat cu mânuţa ei biletul care a adus unei pensionare din Reşiţa, potul de 9,5 milioane de euro.

De când au aflat isprava femeii, oltenii din Berbeşti dau târcoale agenţiei şi o felicită pe vânzătoare.

"Eu am dat biletul câştigător. Am mână bună! De altfel, nu e pentru prima oară când se câştigă la noi. Cel mai mare câştig de până acum a fost dat acum câteva luni, unui miner, acum pensionar, care a ridicat 27.000 de lei", a spus Maria Stancu.

Femeia spune că la agenţie vin mulţi oameni să joace. "Se joacă pe capete! Vin oameni din toată ţara. S-a dus vestea că aici se câştigă, nu glumă! Joacă în special minerii şi pensionarii", mai spune vânzătoarea de la Loto. Ieri, în faţa agenţiei era deja coadă.

Printre cei care aşteptau să-şi completeze biletele se afla şi Gheorghe Brenel (38 de ani), câştigătorul a 4.000 de lei, în urmă cu doi ani. "Joc mereu. Nu mă mulţumesc doar cu cei 4.000 de lei şi sunt sigur că voi câştiga mai mult", a spus Brenel.

Citeşte şi:Câştigătoarea la 6/49, o pensionară din ReşiţaPremiul cel mare la Loto 6/49, de peste 9,5 mil. euro, a fost câştigat

Şi Ilie Mihalache (33 de ani) spune că e pasionat de loto.

"Joc de la vârsta de 14 ani. Am jucat la toate agenţiile Loto din judeţ, dar asta e cea mai norocoasă. Aici am câştigat câteva mii de lei. Dar nu mă las!", a spus împătimitul jucător.

Cu toate că i s-a dus vestea că are mână bună, vânzătoarea de la agenţia norocoasă, Maria Stancu spune că măcar o dată ar fi vrut ca vreunul dintre câştigători să-i aducă o floare. N-a fost aşa!

image
image
image
image
image
image
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
image
actualitate.net
image
actualitate.net